"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
18 בני אדם נהרגו בקריסת בניין בקהיר
מבנה מגורים בן תשע קומות התמוטט במזרח הבירה המצרית • כוחות החילוץ הצליחו לחלץ את הגופות מההריסות ופינו 24 פצועים לטיפול רפואי
פינוי ההריסות של בניין המגורים בקהיר // צילום: רויטרס // פינוי ההריסות של בניין המגורים בקהיר

18 בני אדם נהרגו בקריסת בניין בקהיר

מבנה מגורים בן תשע קומות התמוטט במזרח הבירה המצרית • כוחות החילוץ הצליחו לחלץ את הגופות מההריסות ופינו 24 פצועים לטיפול רפואי

שחר קליימן
, עודכן

מכה נוספת במצרים:18 בני אדם מצאו את מותם בקריסת בניין בן תשע קומות במזרח קהיר אתמול (שבת).

על פי כלי תקשורת מקומיים, כוחות החילוץ הצליחו לחלץ מהריסות המבנה 18 גופות. לפחות 24 אנשים נפצעו במהלך האסון שאירע בשכונת אל-סאלם בבירה, סמוך לדרך גשר סואץ.

המושל המחוזי ח'אלד עבד אל-עאל הגיע לזירת האירוע כדי ללוות את כוחות החילוץ והצוותים הרפואיים שטיפלו בנפגעים. המושל הורה לוועדת ההנדסה לבדוק את ההריסות ואת נסיבות הקריסה.

אין זה מקרה חריג בקהיר שבה מבנים קורסים מדי פעם בשל עבירות בנייה ואי עמידה בתקנים. בשל צפיפות האוכלוסין, משפחות רבות מתגוררות בדירות מאולתרות ומחולקות בקומות העליונות. על רקע זה, נבניתבירה מנהלית חדשה.

רק ביום שישי התרחש אירוע טרגי אחרבדרום המדינה.רכבת נוסעים בלמה בפתאומיות ורכבת אחרת התנגשה בה מאחור בעוצמה רבה. בעקבות כך כמה קרונות התהפכו, ובאירוע נרשמו 19 הרוגים ולמעלה מ-150 פצועים.

בתוך כך,ספינת המטען"אבר גיבן" עדיין תקועה בתעלת סואץ ומשבשת את הסחר העולמי, כשעשרות כלי שיט ממתינים לעבור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...