"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בזמן ביקור נתניהו: רקטה שוגרה לאזור באר שבע

ארגוני הטרור ברצועת עזה שיגרו רקטה לעבר שטח ישראל ביום הבחירות • מאבטחיו של ראש הממשלה פינו אותו מהמקום • מדובר צה"ל נמסר כי התרעה הופעלה בשטח פתוח בלבד • לא היו נפגעים ולא נגרם נזק

,עודכן
ירי רקטה מרצועת עזה // צילום: רויטרס // ירי רקטה מרצועת עזה // צילום: רויטרס

רקטה שוגרה הערב (שלישי) לעבר סביבות העיר באר שבע ופגעה בשטח פתוח מחוץ לעיר, לא היו נפגעים ולא נגרם נזק. שר הביטחון בני גנץ קיים התייעצות ביטחונית.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

הירי בוצע במהלך ביקורו של ראש הממשלה, בנימין נתניהו, בבאר שבע, מאבטחיו פינו אותו מהמקום. מדובר צה"ל נמסר כי זוהה שיגור ררקטה מרצועת עזה והופעלה התרעה לגבי שטחים פתוחים בלבד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר