"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נתניהו בקמפיין געוואלד להחלשת ימינה
הודעות סמס שהפיצו בליכוד קוראות להצביע לציונות הדתית כדי שהמפלגה תעבור את אחוז החסימה • בנט: "ביבי עושה זאת כי הוא אוהב ימין כנוע"
נתניהו ובנט // צילום: משה שי, יהודה פרץ // נתניהו ובנט

נתניהו בקמפיין געוואלד להחלשת ימינה

הודעות סמס שהפיצו בליכוד קוראות להצביע לציונות הדתית כדי שהמפלגה תעבור את אחוז החסימה • בנט: "ביבי עושה זאת כי הוא אוהב ימין כנוע"

מערכת היום
, עודכן

פחות משלוש שעות לסגירת הקלפיות:במפלגת ימינה זועמים על מה שהם רואים כקמפיין געוואלד של נתניהו עבור מפלגת הציונות הדתית של סמוטריץ', זאת על מנת להחליש אותם. בשעות האחרונות, בצעד כמעט בלתי נתפס, הופצה הודעת סמס מטעם הליכוד הקוראת להצביע עבור הציונות הדתית שנמצאת על סף אחוז החסימה ומעודדת מתלבטים להצביע ט בקלפי ולא מחל.

צפו: משדר הבחירות של "ישראל היום"

יו"ר ימינה נפתלי בנט צייץ בתגובה: "ימנים - אל תתנו לביבי שוב לעבוד עליכם. בניסיון להחליש אותנו הוא שוב מפיץ שקר מוחלט כאילו מפלגת סמוטריץ'-בן גביר-נעם בסכנה. פייק מוחלט. ביבי עושה זאת רק כי הוא אוהב ימין כנוע בכיס שלו".

בסקרים האחרונים שפורסמו ביום שישי עברה מפלגתו של סמוטריץ' את אחוז החסימה וקיבלה 5-4 מנדטים. למרות זאת חושש נתניהו שהמפלגה לא תעבור את אחוז החסימה, מה שיפגע קשות בסיכויו להגיע ל-61 מנדטים ולהקים ממשלה יציבה לאחר הבחירות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...