"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חופשה בסיני? אלה ההגבלות שמחכות לכם
מעבר טאבה יהיה פתוח רק בשעות מסוימות ולפי כללי התו הסגול • בשלב הראשון יוכלו לעבור כ-300 ישראלים בלבד • מהו התאריך המשוער?
מעבר הגבול טאבה לחצי האי סיני // צילום: יהודה בן יתח // מעבר הגבול טאבה לחצי האי סיני

חופשה בסיני? אלה ההגבלות שמחכות לכם

מעבר טאבה יהיה פתוח רק בשעות מסוימות ולפי כללי התו הסגול • בשלב הראשון יוכלו לעבור כ-300 ישראלים בלבד • מהו התאריך המשוער?

שמעון יעיש
, עודכן

מעבר טאבהצפוי להיפתח כבר בימים הקרובים, כך לפי החלטה שהתקבלה בדיון שנערך היום (שני) בהשתתפות משרדי הממשלה המעורבים וביניהם, משרדי החוץ והתיירות. המעבר ככל הנראה ייפתח, אך עם הרבה מאוד הגבלות שיקשו על חופשה בסיני.

ההחלטה על יום הפתיחה עדיין לא התקבלה, אך ההערכה היא שזה יקרה ביום שני הקרוב, במהלך חול המועד. למרות הרצון לנהירה המונית מצד תיירים ישראלים רבים, היציאה לסיני תהיה במספרים נמוכים מאוד.

בשלב הראשון יהיו כ-300 ישראלים שיוכלו לעבור דרך מעבר טאבה לסיני ביום. המשמעות היא שבמידה והמעבר ייפתח כבר ביום שני הקרוב, לא יוכלו לצאת יותר מכ-1,500 ישראלים עד החג השני של פסח.

מדובר בבשורה שתאפשר למעט מאוד ישראלים לחגוג את הפסח הקרוב בסיני. המעבר צפוי להיפתח אחרי כשנה, שבמהלכה היה סגור כמעט לגמרי.

בקרב מקבלי ההחלטות נעשים ניסיונות לאפשר רק למחוסנים ולמחלימים לעבור לסיני. יהיה צורך בביצוע בדיקת קורונה במצרים, 72 שעות לפני החזרה לארץ, וכל החוזרים יצטרכו לבצע גם בדיקה נוספת לאחר שחזרו לארץ.

המעבר יהיה פתוח רק בשעות מסוימות ובתפוסה חלקית, ולפי כללי התו הסגול. המשמעות היא שלמרות כל מה שחשבו, בפסח הקרוב לא תהיה נהירה המונית של ישראלים לסיני.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...