"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סעודיה: "מעוניינים בהפסקת אש בתימן"

שר החוץ הסעודי הכריז על יוזמה שתכלול בשלב הראשון את פתיחת נמל התעופה בצנעא לטיסות • הדגיש: "אנחנו רוצים הפסקת אש כוללת, הכדור נמצא עכשיו במגרש של החות'ים" • השר הציע סבב התייעצויות בתיווך האו"ם בין הצדדים בתימן כדי להגיע לפתרון מדיני

,עודכן
שר החוץ הסעודי בן פרחאן, צילום: רויטרס

בדרך להפסקת אש במלחמה בתימן?שר החוץ הסעודי פייסל בן פרחאן הכריז היום (שני) על יוזמה לסיום הקרבות. במסיבת עיתונאים שערך בריאד, בן פרחאן הבהיר: "אנחנו רוציםהפסקת אש כוללתלקראת דיאלוג מדיני והכדור נמצא עכשיו במגרש של החות'ים".

שר החוץ הסעודי הוסיף שאין סימן כרגע שהמיליציה החות'ית חפצה בשלום. לדבריו, הממלכה נמצאת בתיאום עם האו"ם כדי לשים סוף למשבר בתימן. הוא ציין כי סעודיה תמשיך לתמוך בעם התימני ובממשלתו הלגיטימית, בהתייחסו לממשלה הדרומית.

בן פרחאן תקף את המעורבות של איראן שמשפיעה על המצב בתימן, והתעקש כי סעודיה תשמור על זכותה להגן על עצמה בתימן. בשבועות האחרונים תקפו החות'ים יעדים בעומק סעודיה,לרבות מתקני נפט בריאדובצפון מזרח הממלכה.

לדברי שר החוץ הסעודי, היוזמה כוללת את פתיחת נמל התעופה צנעא למספר טיסות ישירות, אזוריות ובינלאומיות, והיתר ליבוא דלק ומוצרי מזון. נמל התעופה נמצא תחת שליטת החות'ים.

לפי היוזמה, בשלב השני יתחיל סבבהתייעצויות בין הצדדים בתימןכדי להגיע לפתרון מדיני בתיווך האו"ם ובהתבסס על החלטת מועצת הביטחון 2216, על יוזמת מדינות המפרץ ועל תוצאות הדיאלוג הלאומי.

בסוכנות הידיעות "רויטרס" פורסם כי החות'ים סבורים כי היוזמה לא כוללת שום דבר חדש, ולא מסירה את המצור באופן מוחלט מנמל התעופה צנעא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר