"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בלעדי: מאיה בוסקילה ועוזי ברבנות
זוג האוהבים שלא יורד מהכותרות הגיע לדיון לפני גירושים בבית הדין הרבני בתל אביב • גם אנחנו היינו שם, לבדוק אם הפעם זה סופי
מאיה ועוזי ביום חתונתם // צילום: ניר פקין // היו זמנים. מאיה ועוזי ביום חתונתם

בלעדי: מאיה בוסקילה ועוזי ברבנות

זוג האוהבים שלא יורד מהכותרות הגיע לדיון לפני גירושים בבית הדין הרבני בתל אביב • גם אנחנו היינו שם, לבדוק אם הפעם זה סופי

ערן סויסה
, עודכן

בלעדי:מאיה בוסקילהועוזי אזולאי התייצבו אתמול (שני) בבית הדין הרבני בתל אביב לדיון לפני הגירושים.

אחרי שלל הפרסומים וההאשמות זה נגד זה, נשמעה אתמול הזמרת מפויסת יותר וכתבה: "עוזי ואני ביחסים טובים. מעולם לא היה סירוב גט. אנחנו עדיין ביחסים טובים, וגם אם נתגרש זה יהיה ברוח טובה".

ההבהרה של מאיה בוסקילה

חולה על הגלימה // צילום: ניר פקין
חולה על הגלימה // צילום: ניר פקין
היום מתגרשים, כן? // צילום: ניר פקין
היום מתגרשים, כן? // צילום: ניר פקין
ברוח טובה // צילום: ניר פקין
ברוח טובה // צילום: ניר פקין
אוהבות פפראצי? // צילום: ניר פקין
אוהבות פפראצי? // צילום: ניר פקין
רק טוב! // צילום: ניר פקין
רק טוב! // צילום: ניר פקין
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...