"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המוסד: "אין קשר פוליטי עם רה"מ או הליכוד"
ההודעה פורסמה לאחר הראיון של נתניהו בחדשות 13, שבו אמר כי הוא שוקל לשלב את יוסי כהן בממשלה הבאה • ראש המוסד מחויב לשלוש שנות צינון
ראש המוסד, יוסי כהן // צילום: גדעון מרקוביץ' // ראש המוסד, יוסי כהן

המוסד: "אין קשר פוליטי עם רה"מ או הליכוד"

ההודעה פורסמה לאחר הראיון של נתניהו בחדשות 13, שבו אמר כי הוא שוקל לשלב את יוסי כהן בממשלה הבאה • ראש המוסד מחויב לשלוש שנות צינון

אריאל כהנא
, עודכן

בלשכת ראש המוסד יוסי כהן מבהירים כי אין כל קשר פוליטי בין רה"מ נתניהו או הליכוד, בהמשך לראיון בחדשות 13, בו אמר רה"מ: "יוסי כהן מסיים את תפקידו בעוד כחודשיים, ולכן רציתי רצף. אני שוקל לשלב אותו בהמשך. אני שוקל לשלב אותו בממשלה הבאה".

מלשכת ראש המוסד יוסי כהן נמסר: "אין ולא קיים כל קשר פוליטי בין ראש המוסד לבין ראש הממשלה או מפלגת הליכוד וכל פעולותיו נעשות אך ורק לשם שמירה על ביטחונם של מדינת ישראל ושל עם ישראל, וללא כל קשר לזהות העומד בראשות הממשלה". הוא כתב את הדברים בתגובה לפניה של התנועה לאיכות השלטון, בעקבות דברי נתניהו אמש כי ישלב את כהן בממשלה הבאה, אם יקים אותה.

כזכור, ראש המוסד מחויב על פי חוק ל-3 שנות צינון בטרם ימונה לשר. נתניהו לא אמר בדיוק שהוא ימנה אותו לתפקיד בממשלה הבאה, אלא ש"יהיה לו חלק חשוב בממשלה הבאה", ויתכן שמדובר על תפקיד מקצועי שאינו בהכרח שר.

שר הביטחון בני גנץ אמר בנושא בכנס התנועה הקיבוצית: "יוסי כהן הוא ראש מוסד. הוא עושה את תפקידו כראש מוסד וכדאי שיתמקד בתפקידו כראש מוסד ושאף אחד לא יערבב אותו במשהו אחר. לא יכול להיות שראש ממשלה מערבב בעל כורחו מישהו בעל תפקיד ממלכתי - ראש שב"כ או ראש מוסד בפוליטיקה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...