"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בנזמה סידר 1:2 דרמטי לריאל על אלצ'ה, רק 0:0 לאתלטיקו בחטאפה

הצרפתי ממשיך להשאיר את הבלאנקוס במירוץ האליפות במו רגליו עם צמד שסידר מהפך • הקולצ'ונרוס לא ניצלו יתרון מספרי

, עודכן
צילום: רויטרס // בנזמה חוגג, הערב במדריד

קארים בנזמה ממשיך להשאיר את ריאל מדריד במירוץ האליפות במו רגליו. שישה ימים אחרי שכבש בדקה ה-88 את שער השיוויון הקריטי בדרבי מול אתלטיקו מדריד, החלוץ הצרפתי היה שם עבור ריאל גם המשחק הביתי מול אלצ'ה.

בדקה ה-75 הוא קבע 1:1 בנגיחה מדויקת, ובדקה ה-91 העניק לאלופה את ה-1:2 עם בעיטת יעף מדוייקת מקצה הרחבה. בזכות הניצחון הזה, ריאל דילגה למקום השני לפחות זמנית.

בתחילת הערב, הראש של זידאן היה ברובו במשחק הגומלין מול אטאלנטה ביום שלישי. בשל כך טוני קרוס ולוקה מודריץ' התחילו את המשחק על הספסל, וסרחיו ראמוס חזר להרכב אחרי חודשיים של פציעה כדי שיצבור כמה דקות לפני המפגש מול האיטלקים.

זידאן בחיוך ממזרי, הערב במדריד // צילום: אי.פי.אי
זידאן בחיוך ממזרי, הערב במדריד // צילום: אי.פי.אי

החיסרון של שני הקשרים והחזרה של הקפטן לא היטיבו עם הבלאנקוס שהיו אנמים מאוד במחצית הראשונה וחדירים מאוד בתחילת השנייה. בדקה ה-60, אחרי כמה החמצות של אלצ'ה והצלות של טיבו קורטאוה, השוער הבלגי ספג. דני קלבו נגח פנימה כדור קרן, ובפעם השלישית ברציפות בליגה ריאל מצאה את עצמה בפיגור.

לזידאן לא היו הרבה ברירות ולמגרש נכנסו מיד מודריץ' וקרוס. הקרואטי היה זה שבישל את שער השיוויון של בנזמה, כשמחליף אחר – רודריגו – היה זה שבישל את שער הניצחון של הצרפתי. "אני מאוד גאה במשחק שלי כי עזרתי לקבוצה להשיג שלוש נקודות" סיכם בנזמה, שכבש חמישה שערים בארבעת משחקי הליגה האחרונים והגיע ל-15 שערי ליגה העונה.

סוארס מאוכזב, הערב // צילום: אי.פי
סוארס מאוכזב, הערב // צילום: אי.פי

אתלטיקו מדריד שכבר הייתה בפער משמעותי על ריאל וברצלונה שוב איבדה נקודות חשובות במאבק. המוליכה סיימה רק ב-0:0 מול חטאפה, גם לאחר שהמקומיים נשארו בעשרה שחקנים לאחר שאלאן ניום ספג כרטיס אדום (69). במידה ובארסה תנצח את ווסקה ביום שני, היא תעבור את ריאל ותתקרב למרחק של 4 נקודות מדייגו סימאונה ושחקניו.

במשחקים נוספים: אלאבס – קאדיס 1:1, אוססונה – ויאדוליד 0:0.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר