"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צפו: בן זיני מתעמת עם הביקורת
לאחר שלימד את יב"ז כיצד להפוך לכוכבת רשת, שוחחו השניים על פרשת הנידה של האקסית טיילור ועל טוקבקים מרושעים, ולקינוח הלחינו אותם לשיר משעשע
צילום: מתוך יו-טיוב // כך מתמודדים עם ביקורות לא נעימות. בן זיני ויעל בר זוהר

צפו: בן זיני מתעמת עם הביקורת

לאחר שלימד את יב"ז כיצד להפוך לכוכבת רשת, שוחחו השניים על פרשת הנידה של האקסית טיילור ועל טוקבקים מרושעים, ולקינוח הלחינו אותם לשיר משעשע

דניאל שירין
, עודכן

תגובות באינטרנט וברשתות החברתיות יכולות להיות נושא לא פשוט להתמודד עמו ואפילו כואב למי שהן מכוונות אליו. כשאתה מפורסם אז ההתמודדות עם טוקבקים ותגובות מרושעות הופכת למשהו שבשגרה. ובכל זאת, יש מי שהצליח לקחת את הלימון הזה ולהפוך אותו ללימונדה מוזיקלית וחמודה למדי.

כוכב הרשתבן זיניהגיע להתארח בערוץ היו-טיוב של המגישהיעל בר זוהר, שעושה בחודשים האחרונים את צעדיה הראשונים במדיה האינטרנטית. בהתאם לכן, את האירוח אצלה זיני פתח בכמה טיפים בכל הנוגע ליצירת תוכן ברשתות החברתיות: לבחור יום קבוע ושעה קבועה, להיות אותנטי אך גם להמציא את עצמך מחדש ו-קליק בייט! היי, אתה כמעט כמונו.

בהמשך הוא דיבר בכנות על ההתייחסות שלו לפרשת הנידה - כשהודה שאולי לא היה צריך להגיב, בשל העובדה שהאקסית שלו,טיילור מלכוב, קשורה לסיפור, וגם הודה שלפעמים הוא רוצה להיות בכותרות, אבל זה לא היה המקרה המדובר.

בסופו של דבר בר זוהר וזיני הגיעו לדבר על תגובות לא נעימות - כך הוא למשל סיפר שהוא אמנם חש ביטחון ביכולותיו בכתיבה והלחנה, אך חש פחות חזק בכל הנוגע לביצועים מוזיקליים ולכן "ביקורת בנושא הזה, זה משהו שיכול לגעת בי". בר זוהר המשקיענית הכינה מבעוד מועד דפים עליהם הדפיסה תגובות לא נעימות שנכתבו עליה - למשל על כך שהיא חסרת מקצוע והשכלה כביכול, וגם על בן זיני - בהן נטען שהוא חסר כישרון ונשען רק על בת זוגו לשעבר.

כך תהפכו לכוכבי רשת. זיני ובר זוהר // צילום מסך, מתוך יו-טיוב
כך תהפכו לכוכבי רשת. זיני ובר זוהר // צילום מסך, מתוך יו-טיוב

זיני הציע מיד להלחין את התגובות האלה לכדי שיר ולאחר חימום קולי קצר, השניים הלחינו את התגובות הלא נחמדות לכדי שיר קצר ודי משעשע. מוזמנים לקפוץ לסוף הסרטון כדי להתרשם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...