"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

משבר חמור ביחסים? גורם מדיני: ירדן מעכבת טיסת נתניהו לאיחוד האמירויות

גורם מדיני טוען כי יציאתו של ראש הממשלה לנסיכות מתעכבת מכיוון שהירדנים טרם אישרו את נתיב הטיסה של המטוס הישראלי בשטח האווירי של המדינה

,עודכן
רה"מ נתניהו ומלך ירדן עבדאללה // צילום: מישל דוט קום, איי.פי. // רה"מ נתניהו ומלך ירדן עבדאללה

יציאתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו לביקור ראשון באיחוד האמירויות שתוכננה להיום(חמישי) מתעכבת בשל אי-אישור נתיב הטיסה על ידי הירדנים, כך על פי גורם מדיני המעורב בנושא.

על פי הערכות, העיכוב, שהתגלה רק בסמיכות לטיסה, מגיע בעקבות ביטול ביקורו של יורש העצר הירדני בהר הביתאתמול, שנבע מחילוקי דעות בנושא סידורי האבטחה. ל"ישראל היום" נודע כי הנסיך התכוון להגיע להר הבית כדי להתפלל לפני קיום מצוות החאג' בעיר מכה שבערב הסעודית.

גורמים ברבת עמון מסרו ל"ישראל היום" כי בעקבות התקרית עם הנסיך הירדני חוסיין בן עבדאללהאל האשמיוביטול ביקורו בהר הבית, הירדנים לא אישרו למטוסו של נתניהו לטוס לאמירויות דרך שטחה האווירי של המדינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר