"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תקועות במקום: הפועל חיפה וכפ"ס נפרדו ב-0:0
אלישע ושחקניו אמנם עלו מקום בזכות יחס שערים אבל עדיין מצויים בבור גדול • הצפוניים התרחקו מהפלייאוף העליון
צילום: אודי ציטיאט // שחקני הפועל חיפה וכפ"ס, הערב במושבה

תקועות במקום: הפועל חיפה וכפ"ס נפרדו ב-0:0

אלישע ושחקניו אמנם עלו מקום בזכות יחס שערים אבל עדיין מצויים בבור גדול • הצפוניים התרחקו מהפלייאוף העליון

שי ארצי
, עודכן

הפועל כפר סבא לא מצליחה לברוח לתחתית. החבורה של אלישע לוי אמנם הצליחה לקטוע את רצף שלושת ההפסדים האחרונים שלה, אבל רשמה רק תיקו אפס משעמם נגד הפועל חיפה, שהותיר אותה מסובכת מאוד בקרב על ההישארות.

עבור הפועל חיפה מדובר בתוצאה לא פחות רעה, מפני שכעת פחתו באופן משמעותי הסיכויים לקבוצה של חיים סילבס לתפוס מקום בפלייאוף העליון. הניצחונות של מכבי נתניה, מכבי פתח תקוה ועירוני קרית שמונה שמו את הצפוניים בבעיה כאשר נותרו שלושה מחזורים לסיום הליגה הסדירה.

קיזיטו מול סרדל, הערב במושבה // צילום: אודי ציטיאט
קיזיטו מול סרדל, הערב במושבה // צילום: אודי ציטיאט
הופקאט רודף אחרי שחר, הערב במושבה // צילום: אודי ציטיאט
הופקאט רודף אחרי שחר, הערב במושבה // צילום: אודי ציטיאט
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...