סטייק בטוסטר // צילום: מתוך הטוויטר // סטייק בטוסטר

מסתבר שהכלי המושלם להכנת סטייק הוא מצנם

כך טוען שף בריטי, שניסה לבדוק ברצינות את טרנד הטיקטוק הכולל בישול וטיגון בדרכים לא שגרתיות • עם זאת, סייג: "אל תעשו את זה בבית"

השף הבריטי קרייג הארקר (34), ראה בטיקטוק את עוד אחד מאותם סרטונים וויראלים שמלמדים איך לעשות סטייק בטוסטר ופשוט לא האמין שזה נכון. "אני יודע להכין סטייקים בכל רמות ההכנה שלהם, זה המקצוע שלי ולכן פשוט זה היה נראה לי מוזר", כתב בעמוד הפייסבוק שלו לפני שהוא עשה ניסוי עצמי בהכנת סטייק בטוסט. 

מיטב הטיקטוקים של ג'ולייט // צילום: מתוך היוזר itsmeju1iette באפליקציה

הארקר החליט לנסות ותיעד את זה בדף הפייסבוק של המסעדה שלו – "The George Pub&Grill". להפתעתו, זה עבד בהצלחה יתרה. "קודם כל, אל תעשו את זה בבית", פתח. "הייתי חייב לנסות את השיטה הזאת אחרי שראיתי את סרטוני הטיקטוק. הכנסתי סטייק מתובל ובפעם הראשונה התוצאה יצאה 'רייר' מדי. בפעם השנייה היא יצאה 'וול דאן' אך בפעם השלישית הצלחתי להכין, באמצעות מצנם בלבד, את הסטייק המושלם".

קרייג האקר // מתוך עמוד הפייסבוק של "דה ג'ורג' פאב&גריל"
קרייג האקר // מתוך עמוד הפייסבוק של "דה ג'ורג' פאב&גריל"

"כמובן", המשיך השף הבריטי, שמסעדתו הייתה סגורה חודשים רבים בשל מגבלות הקורונה במדינה, "לא אגיש ככה אף מנה במסעדה שלי, אבל באמת היה נחמד לגלות את השיטה הזאת".  

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו