"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דונצ'יץ': "לארי בירד? יש לי עוד דרך ארוכה"
אחרי הניצחון על ברוקלין, הסופרסטאר הסלובני של דאלאס התייחס למחמאות וההשוואות לשחקן העבר: "לפני שלוש שנים רק רציתי להיבחר בדראפט ובשבוע הבא אוכל לשחק באולסטאר השני שלי" • הארדן גם התרשם: "חושב שיש דמיון לבירד ומג'יק ג'ונסון. לוקה הוא משהו מיוחד"
צילום: טוויטר // לוקה דונצ'יץ' ולארי בירד. מי אורמ שאין דימיון?

דונצ'יץ': "לארי בירד? יש לי עוד דרך ארוכה"

אחרי הניצחון על ברוקלין, הסופרסטאר הסלובני של דאלאס התייחס למחמאות וההשוואות לשחקן העבר: "לפני שלוש שנים רק רציתי להיבחר בדראפט ובשבוע הבא אוכל לשחק באולסטאר השני שלי" • הארדן גם התרשם: "חושב שיש דמיון לבירד ומג'יק ג'ונסון. לוקה הוא משהו מיוחד"

מערכת ספורט היום
, עודכן

אחרי 8 ניצחונות ברצף, דונצ'יץ' עצר לפנות בוקר (ראשון) גם את ברוקלין נטס עם ניצחון 98:115 של דאלאס. הסופרסטאר של המאבריקס סיים את הלילה עם 27 נקודות, 6 ריבאונדים ו-5 אסיסטים בדרך לניצחון ה-16 של קבוצתו (16:16), שמסתבר כבר הספיקו לשכוח (לא מעט בזכותו של הסלובני) את רצף ששת ההפסדים.

אומנם הנטס התייצבו למשחק ללא ללא קיירי אירווינג וקווין דוראנט, ולמעשה ג'יימס הארדן התקשה להישאר בודד במערכה (29 נקודות), אך זה ממש לא הפריע לאיש והזקן להחמיא בסיום לעילוי הסלובני, שעושה רושם מכוון גם העונה לתואר ה-MVP. "לוקה רק בן 21 וכבר עכשיו הוא מצליח להכתיב את הקצב בכל משחק ומשחק, התייחס הארדן, "אני בהחלט חושב שיש דמיון בין דונצ'יץ' לשחקני עבר כמו לארי בירד ומג'יק ג'ונסון".

הארדן המשיך להחמיא: "הוא יודע להשיג כל מה שהוא רוצה על הפרקט, זה די נדיר לראות דבר כזה משחקן כה צעיר. לוקה הכי מהיר מכולם, לא נותן לאף אחד לעבור אותו. הוא גם שולט בכל דבר על הפרקט, אין ספק שדאלאס קיבלה שחקן מיוחד ומחכה לו עתיד מיוחד מאוד".

דונצ'יץ', שאומנם רגיל לקבל מחמאות, התרשם מההתייחסות של המזוקן וענה בענווה: "אם מישהו כמו הארדן אומר דבר שכזה עליך, זה באמת משהו מיוחד. אי אפשר לתאר את זה. אני ממש מעריך את זה. אני צופה בו ותמיד עוקב אחריו, ג'יימס הוא משהו מיוחד. מדובר שחקן אדיר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בהתייחס להשוואות ללארי בירד, לוקה קצת ניסה לצנן את ההתלהבות בראיון לטלוויזיה: "ראיתי הרבה סרטים על לארי ואני לא חושב שאפשר להשוות אותי לבירד. אני חושב שהדרך שלי עוד ארוכה להגיע לרמה שלו. אני רק רוצה להמשיך לשחק כדורסל וליהנות כמה שיותר. זה כבוד גדול עבורי להיבחר לאולסטאר. רק לפני שלוש שנים רק רציתי להיבחר בדראפט ובשבוע הבא אוכל לשחק באולסטאר השני שלי. אין ספק שמדובר בחלום שהתגשם עבורי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...