"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תיעוד: החשד לניסיון פיגוע הדקירה בצומת יצהר
לפי דובר צה"ל, מחבל שלף סכין ליד מתיישב בצומת יצהר ונמלט מהמקום • אין נפגעים באירוע • לוחמי צה"ל סורקים את האזור • האזרח שהותקף: "השתוללתי ובעטתי באוויר, הוא קפא במקום"
תיעוד ניסיון הדקירה // צילום מסך //

תיעוד: החשד לניסיון פיגוע הדקירה בצומת יצהר

לפי דובר צה"ל, מחבל שלף סכין ליד מתיישב בצומת יצהר ונמלט מהמקום • אין נפגעים באירוע • לוחמי צה"ל סורקים את האזור • האזרח שהותקף: "השתוללתי ובעטתי באוויר, הוא קפא במקום"

לילך שובלאפרת פורשר
, עודכן

צה"ל עדכן כי אירע היום (רביעי)ניסיון פיגוע דקירהבצומת יצהר. לפי דובר צה"ל מחבל שלף סכין ליד מתיישב ביצהר ונמלט. לא היו נפגעים באירוע. לוחמי צה"ל סורקים את האזור ומחפשים אחר המחבל.

החשד לניסיון פיגוע: תיעוד האירוע בצומת יצהר // צילום: מצלמות אבטחה

"עמדתי כאן בצומת יצהר, הייתי בדרך לישיבה", אמר בנימין כהן, תושב יצהר. "פתאום ראיתי ערבי שהולך לכיווני לאט, וכשהוא היה מטר ממני הוא שלף סכין, אז התחלתי לצרוח, להשתולל ושלחתי בעיטה לאוויר. כשראיתי שהוא קפא אני ברחתי והתקשרתי למשטרה, בינתיים הוא כבר הלך".

ראש המועצה האזורית שומרון, יוסי דגן, הגיע למקום ואמר: "ממשלת ישראל צריכה לראות מהגיבור הזה, תושב יצהר, איך נלחמים בטרור בידיים חשופות מול מחבל עם סכין. המוטיבצייה לפגע ביהודים הולכת וגדלה ורואים פעם אחר פעם ניסיונות פיגוע".

דגן הוסיף: "את הטרור צריך לחסל. אני מחזק את ידי צה"ל ומערכת הביטחון לתפוס את המחבל ולחסל אותו. ואני קורא לממשלה להגביר את ההרתעה, לחזק את התיישבות כך שלא יריגשו שמשתלם להם לרצוח יהודי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...