"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קרע חמור בין הנסיך ויליאם להארי

בית המלוכה זועם על הנסיך הארי ומייגן מרקל שעזבו באופן רשמי את תפקידיהם • "וויליאם ממש עצוב ומזועזע מהתנהגותם", טוען מקור המקורב לארמון

,עודכן
משפחת המלוכה באירוע האחרון יחד // צילום: איי.פי // משפחת המלוכה באירוע האחרון יחד // צילום: איי.פי

הקרע בין הנסיכים הבריטיים עולה מדרגה: לפי דיווחים בממלכה, הנסיך ויליאם אינו מרוצה מהאופן שבו אחיו הארי הגיב להודעתה של המלכה אליזבת כי הוא ואשתו מייגן עזבו באופן רשמי את תפקידיהם המלכותיים.

"ויליאם ממש עצוב ומזועזע מההתנהגות של בני הזוג", טען מקור בראיון לעיתון ה"סאנדיי טיימס" והוסיף כי הנסיך התבטא במילים קשות נגדם.

ההצהרה הרשמית של המלכה פורסמה ביום שישי האחרון ואישרה סופית את הליך העזיבה, והגיעה קצת יותר משנה לאחר שהדוכס והדוכסית מסאסקס התבטאו באופן פומבי על רצונם לפרוש מתפקידהם מה שגרר גל ביקורת קשה כלפיהם.

הנסיך הארי והמלכה בימים קצת יותר טובים // צילום: רויטרס
הנסיך הארי והמלכה בימים קצת יותר טובים // צילום: רויטרס

"בעקבות שיחות עם הדוכס, המלכה אישרה באופן רשמי כי עצם העזיבה משמעותה כי לא לבני הזוג לא תהיה יותר אפשרות להמשיך לקחת חלק בחובות הנלוות לחיי השירות הציבורי", לשון ההודעה. בתגובה אליה הביעו האיר ומייגן ביקורת חריפה נגד המלכה וטענו כי "כולנו יכולים לתרום, זהו שירות אוניברסלי".

תגובת בני הזוג כאמור עוררה את זעמו של ויליאם שלפי מקורבים טען כי התנהגותם "מעליבה ואינה מכבדת – אתה לא עונה למלכה בחזרה, זה דבר שלא עושים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר