"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קים קרדשיאן ביקשה להתגרש מקניה ווסט

על פי דיווחים בכלי תקשורת אמריקניים, כוכבת הרשת והדוגמנית דרשה גם משמורת משותפת על ארבעת ילדיהם • הראפר משתף פעולה

,עודכן
קים קרדשיאן וקניה ווסט כבר לא // צילום: רויטרס // קים קרדשיאן וקניה ווסט כבר לא, צילום: רויטרס

אחרי שש שנות נישואין, קים קרדשיאן הגישה בקשה לגירושין מקניה ווסט, כך דווח בכלי תקשורת אמריקניים. בשבועות האחרונים דווח על פרידה של הזוג המפורסם בעולם, אבל רק הערבהגיע האישור הרשמי.

על פי הדיווחים, קים ביקשה משמורת משותפת על ארבעת ילדיהם. מקורות המעורים בפרטים מסרו לאתר TMZ שקניה הסכים עם הסידור למשמורת משותפת ובני הזוג לשעבר מחויבים לכך.

בחודש שעבר דווח באתר Page Six, המסתמך על כמה מקורות, כי הזוג נמצא בפני גירושים. "הם שומרים על פרופיל נמוך, אבל הם סיימו", אמר אחד המקורות לאתר. "קים שכרה את שירותיה של לורה ווסר, עורכת דין לענייני גירושים, והם נמצאים במגעים לקראת הסדר".

על פי אותו דיווח, קרדשיאן נצפתה ללא טבעת הנישואים על ידה, ואף ווסט העביר את התקופה האחרונה בחווה שלו בוויומינג. "קים גרמה לקניה ללכת לשם, כדי שיוכלו לחיות בנפרד, לסדר בשקט את הדברים - ולהתגרש", הוסיף מקור.

ווסט, הסובל מהפרעה דו-קוטבית, התמודד ביולי 2020 עם נסיגה במצבו בעקבות סירובו לקחת את התרופות שלו. בסדרת ציוצים בטוויטר, שבאו בעקבות עצרת בחירות שערך במסגרת קמפיין שניהל במרוץ לנשיאות ארה"ב, כתב ווסט גם על גירושים מקרדשיאן, שמצידה ניסתה באותו זמן לשדר תמיכה בבעלה, ובסטורי שפרסמה ביקשה לגלות חמלה והבנה למצבו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר