"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מרגש: התעורר מתרדמת והתאחד עם כלבו
תושב בולטימור שרד פיצוץ קטלני ובשארית כוחותיו ביקש מצוותי ההצלה שישגיחו על כלבו ברק • לאחר ששב להכרה, נפגש שוב עם הכלב שטופל במקלט מקומי
הכלב ברק ובעליו, ששרד את הפיצוץ // צילום: מתוך דף הפייסבוק של BARCS Animal Shelter // הכלב ברק ובעליו, ששרד את הפיצוץ

מרגש: התעורר מתרדמת והתאחד עם כלבו

תושב בולטימור שרד פיצוץ קטלני ובשארית כוחותיו ביקש מצוותי ההצלה שישגיחו על כלבו ברק • לאחר ששב להכרה, נפגש שוב עם הכלב שטופל במקלט מקומי

אסף גולן
, עודכן

אחרי ארבעה חודשים בתרדמת, תושב העיר בולטימור שבמרילנד, ארה"ב, ששרד פיצוץ קלטני, נפגש עםכלבו האהובברק. האיחוד המרגש תועד על ידי המקלט לחיות BARCS Animal Shelter, בפייסבוק, שם הובא הסיפור הלא ייאמן שהצוות עבר עם הכלב ועם בעליו.

הכל החל כאשר כוחות ההצלה הגיעו אל מקום הפיצוץ שהתרחש באוקטובר האחרון. באירוע, שזעזע כמה בתי מגורים בעיר, נהרגו כמה בני אדם ואחרים נפצעו. למרבה המזל, בעליו של ברק, ששמו לא נמסר לפרסום, שרד את הפיצוץ עם כוויות קשות כשכלבו לצדו. בזמן שצוותי ההצלה פינו אותו מזירת האירוע לבית החולים, התחנן האיש בשארית כוחותיו שישמרו על כלבו. לאחר שהגיע לבית החולים, החליטו רופאיו של האיש להרדים אותו עקב הפציעות הקשות והכוויות שמהן סבל.

במקביל, אנשי המקלט לכלבים אימצו את הכלב והשגיחו עליו. "בדרך כלל, אנחנו לא יכולים להחזיק כלבים במקום לזמן ארוך", סיפרו בצוות המקלט. "אנחנו מצילים בכל יום 30 כלבים וכעשרת אלפים כלבים בשנה, ואנחנו מחפשים עבורם מייד מאמצים כדי שיהיה לנו מקום לאחרים. עם זאת, בגלל מגפת הקורונה היה לנו יותר תקציב ושמרנו על ברק עד שאביו החלים. טיילנו איתו בכל יום וטיפחנו אותו.

"בשלב מסוים, אביו כבר החלים אבל הוא היה צריך למצוא לעצמו בית חדש כי ביתו הקודם נהרס בפיצוץ. אחרי שהוא מצא מקום מגורים חדש, הבעלים הגיע לכאן כדי להתאחד עם הכלב שלו - וכולנו בכינו והתרגשנו מהמאורע".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...