"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עסקת חילופי השבויים יוצאת לדרך: צה"ל העביר שני רועי צאן לשטח סוריה

שני אזרחי סוריה הועברו לידי משטר אסד, כחלק מהעסקה שנועדה להביא לשחרורה של האזרחית הישראלית ממודיעין עילית שחצתה את הגבול • הרועים נעצרו במארבים יזומים של צה"ל לאחר שחדרו לשטח ישראל מרמת הגולן הסורית

,עודכן
גבול ישראל - סוריה // צילום: אייל מרגולין, ג'יני // גבול ישראל - סוריה // צילום: אייל מרגולין, ג'יני

כוחות צה״ל החזירו אחר הצהריים (חמישי) שני רועי צאן לידי הצלב האדום דרך מעבר קונטרה, זאת בהתאם להנחיית הדרג המדיני. העברת רועי הצאן קשורה לעסקה הנרקמת בין דמשק וירושלים בתיווכה של מוסקבה, שבמסגרתה תוחזר לישראל אזרחית חצתה את הגבול לסוריה.

רועי הצאן נעצרו על ידי כוחות צה״ל בשבועות האחרונים כחלק מסדרת מארבים ייזומים של הכוחות מזרחית לגדר הגבול עם סוריה, לאחר שהרועים חצו את קו הגבול לשטח ישראל.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

רועי הצאן הועברו לידי סוריה לאחר שאסיר המוחזק בבית כלא בישראל, תושב ישראל הרואה בעצמו סורי, סירב להשתחרר ולעבור לשטחה של סוריה.

כזכור, במסגרת הפרשה שנחשפה אתמול ועל סמך דיווחים בתקשורת הערבית, הישראלית שנלקחה בשבי היא ככל הנראה צעירה חרדית בת 25, בת סמינר לשעבר ותושבת קריית ספר במקור (מודיעין עילית). ממה שידוע עד כה, היא מעורערת בנפשה, ועל פי חלק מהמקורות היתה מעורבת בפרשייה רומנטית וירטואלית עם אזרח סורי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר