"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הבדיחה השחורה של זק"א חורכת את הרשת

בני ברק החליטה לחלק שקית אישית לכל אדם שיתחסן במבצע "לילה ירוק" • בארגון זק"א לא פספסו את ההזדמנות לעקוץ בבדיחה מושחזת במיוחד

,עודכן
מתנדבים בפעילות // צילום: זק"א // מתנדבים בפעילות

במסגרת מאמצי הערים והרשויות המקומיות לעודד את התושבים להתחסן, פורסם אתמול (רביעי) כי עיריית בני ברק יצאה ביוזמה של חלוקת שקית אישית לכל תושב שיגיע היום (חמישי) לקבל את החיסון , שתכלול צ'ולנט, לחמנייה ובקבוק קולה.

במסגרת אירוע "לילה ירוק בבני ברק", מבצע לילי של חיסונים מהירים ללא תור או המתנה, יקבל כל מי שיגיע להתחסן "שי הערכה אישי ומיוחד לכל מתחסן".

מי שלא יכלו להישאר אדישים ליוזמה היו אנשי זק"א, שמיהרו להעלות ברשתות החברתיות סטטוס עם עקיצה קטנה אך ברורה:

"שמחים על היוזמה של עיריית בני ברק לחלק שקיות טשולנט למתחסנים מחר. אנחנו כבר שנה מחלקים שקיות לאלו שלא התחסנו. רוצו להתחסן!".

הבדיחה של זק"א // מתוך טוויטר
הבדיחה של זק"א // מתוך טוויטר

הגולשים ברובם כך נראה התחברו להומור השחור ומיהרו לפרגן: "גאונים", "ניצחתם את האינטרנט היום", ו"הומור שחור מעולה", כתבו, כשכמה גולשים ציניים מעט יותר הוסיפו: "אני מקווה שגם יחלקו במקביל קרבוסילן, אחרת הקורונה תהיה הצרה הכי קטנה שלנו", ו"בהחלט יש גופות בתוך השקית של הצ'ולנט (של פרות...)".



טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר