"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סקר: קושי לשני הצדדים בהרכבת ממשלה

על פי מדגם חדשות 12, לו הבחירות היו נערכות היום הליכוד היה זוכה ל-28 מנדטים • גוש תומכי רה"מ וימינה עם 59 מנדטים • לפיד שני עם 18 מנדטים • התוצאות

,עודכן
בנימין נתניהו ויאיר לפיד // צילום: אורן בן חקון // בנימין נתניהו ויאיר לפיד

בדרך למבוי סתום בהרכבת הממשלה?אילו הבחירות היו נערכות היום (רביעי)הליכודהיה זוכה ל-28 מנדטים ויש עתיד ל-18. כך על פיסקרחדשות 12 שפורסם הערב במהדורה המרכזית.

על פי הסקר, נראה שלשני הצדדים יהיה קשה מאוד להקים ממשלה. גוש מתנגדי בנימין נתניהו זוכה ל-61 מנדטים אמנם, אך אלו גם מורכבים מ-9 המנדטים של המשותפת שקשה לראות כיצד יישבו בממשלה או אפילו יתמכו מבחוץ שבה חברה מפלגת תקווה חדשה בעלת האוריינטציה הימנית. מפלגתו של גדעון סער ממשיך להיות רחוקה מהמספרים הרשמיים שהראתה עם השקתה וזוכה על פי הסקר ל-13 מנדטים בלבד.

גוש תומכי נתניהו עומד על 48 (הליכוד, יהדות התורה וש"ס) ואילו ימינה בראשות נפתלי בנט - שלא פסלה ישיבה עם ראש הממשלה אך בנט הודיע כי הוא מכוון להיות מחליפו - זוכה ל-11 מנדטים. מפלגת הציונות הדתית בראשות ח"כ בצלאל סמוטריץ' ושבה חבר איתמר בן-גביר זוכה להצלחה וזוכה ל-5 מנדטים, כאשר לכניסה לכנסת דרושים ארבעה מנדטים.

אם הבחירות היו מתקיימות היום, לאיזו מפלגה היית מצביע?

הליכוד 28

יש עתיד 18

תקווה חדשה 13

ימינה 11

הרשימה המשותפת 9

ש"ס 8

יהדות התורה 7

ישראל ביתנו 7

העבודה 6

הציונות הדתית 5

מרצ 4

כחול לבן 4



מתחת לאחוז החסימה

הכלכלית החדשה 1.7%

רע"ם 0.9%

מען 0.8%

עצמנו 0.3% משפט צדק 0%

מבין האישים הבאים, מי היית מעדיף שיהיה ראש הממשלה?

בנימין נתניהו 30% יאיר לפיד 23% גדעון סער 12% נפתלי בנט 10% אף אחד מהם 16% לא יודע 9%



הסקר נערך ע"י מכון מדגם בראשות מנו גבע בקרב מדגם מייצג של כלל האוכלוסייה בישראל בגילאי 18 ומעלה בקרב 500 נשאלים טעות דגימה 4.4%-+

מועד איסוף הנתונים: 10 בפברואר 2021

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר