"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
טרגדיה: האקסית של בואטנג נמצאה מתה
שבוע אחרי הפרידה המתוקשרת מבלם מבאיירן מינכן, קשיה לנהארדט בת ה-25 נמצאה ללא רוח חיים בדירתה בברלין • המשטרה בודקת האם מדובר בהתאבדות • לפני כחודש, הכדורגלן טען כי הדוגמנית מנסה לסחוט אותו ומחבלת בקשר עם אם ילדיו
צילום: צילום מסך // ג'רום בואטנג עם קשיה לנהארדט. טרגדיה בברלין

טרגדיה: האקסית של בואטנג נמצאה מתה

שבוע אחרי הפרידה המתוקשרת מבלם מבאיירן מינכן, קשיה לנהארדט בת ה-25 נמצאה ללא רוח חיים בדירתה בברלין • המשטרה בודקת האם מדובר בהתאבדות • לפני כחודש, הכדורגלן טען כי הדוגמנית מנסה לסחוט אותו ומחבלת בקשר עם אם ילדיו

,עודכן

כלי התקשורת בגרמניה דיווחו בשעות האחרונות על מותה של הדוגמנית קשיה לנהארדט, שנמצאה מוקדם יותר הבוקר בביתה ללא רוח חיים בדירתה בברלין. לנהארדט בת ה-25, הייתה חברתו לחיים של בלם באיירן מינכן, ג'רום בואטנג בשנה ושלושה חודשים האחרונים, אך רק בשבוע שעבר דווח כי השניים החליטו על פרידה, בסיומה של מערכת יחסים סוערת.

מטעם המשטרה, שהגיעה הבוקר לדירתה של הדוגמנית המפורסמת, נמסר כי "קשיה לנהארדט נמצאה ללא רוח חיים, ונבדק החשד להתאבדות לאחר שהוכח כי לא מדובר ברצח או שהיה מעורב צד נוסף במוות הטרגי".


View this post on Instagram

A post shared by KASIA (@kasia_lenhardt)

לנהארדט, שהשתתפה במספר תכניות ריאליטי בגרמניה ("טופ מודל"), כתבה בפוסט האחרון שלה באינסטגרם, בדיוק אחרי הפרידה מבואטנג: "עכשיו זה הזמן לשים קו, זה מספיק". יצוין כי מערכת היחסים ביו השניים הייתה ידועה כסוערת במיוחד כאשר רק לפני כחודש, בלם באיירן מינכן האשים את לנהארדט בסחיטה ובכך שחיבלה במכוון במערכת היחסים שלו עם אם שני ילדיו, רבקה.

מנגד, לנהארדט, הותירה בן שנולד לה מבן זוג קודם, האשימה את בואטנג בחוסר נאמנות מובהק, ולכך שגרם לפרידה בין השניים. "קשיה ניסתה לסחוט אותי", סיפר לפני כחודשיים בואטנג לתקשורת בגרמניה, "מספר פעמים היא איימה לחסל אותי, להרוס לי את הקריירה ולגרום לי לאבד קשר את ילדי. היא אמרה שתאשים אותו שאני מרביץ לה ושהיא תגיע איתי לבית המשפט".

Jerome Boateng has left the Bayern Munich squad preparing for the Club World Cup final after his ex-girlfriend was found dead in Germany.pic.twitter.com/MhHYQ97opi

— Goal (@goal)February 10, 2021

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

שבוע מאוחר יותר, הכדורגלן העלה פוסט לאינסטגרם בו לקח צעד לאחור: "זה לא סוד, סיימתי את מערכת היחסים שלי עם קשיה. זה עצוב מאוד, אבל עבורי ועבור המשפחה שלי זו פשוט היתה האופציה היחידה. אני מאחל לקסיה את כל הטוב שבעולם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו