"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קלופ: "המטרה? לסיים בארבע הראשונות"

לאחר התבוסה הקשה למנצ'סטר סיטי באנפילד שחיסלה את סיכויי האליפות של ליברפול, מאמנה מעביר מסר לעורר את שחקניו

, עודכן
0
צילום: אי.פי.אי // קלופ זועם, אמש באנפילד ,
צילום: אי.פי.אי // קלופ זועם, אמש באנפילד

אלופת אנגליה, ליברפול ספגה אמש (ראשון) הפסד שלישי ברציפות באנפילד, הפסד משפיל 4:1 ליריבה המושבעת בשנים האחרונות, מנצ'סטר סיטי. כעת, מאמנה, יורגן קלופ אומר כי המטרה שנותרה לו לחניכיו היא לסיים בארבע הראשונות בטבלה כדי להבטיח מקום בליגת האלופות בשנה הבאה.

האדומים נראו רע כאשר אליסון ביצע שתי שגיאות לא אופייניות וכעת הוא וחבריו נמצאים במרחק של 10 נקודות מהתכולים שנמצאים בפסגה ורשמו אמש ניצחון עשירי ברציפות.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

לאחר המשחק קלופ נשאל אם כעת המטרה היא לסיים באחד מארבעת המקומות הראשונים והגרמני ענה: "זה היעד העיקרי שלנו, זה ברור. ננסה לעשות הכל, יש מספיק משחקים כדי להבטיח את זה, אבל אנחנו צריכים לנצח משחקים".

ליברפול רשמה הפסד שלישי ברציפות באנפילד לראשונה מאז 1963. על הטעויות של אליסון אמר קלופ: "זה קורה, אולי הוא היה קר, זה נשמע מצחיק אבל אני לא יודע בדיוק מה היה מצבו. הוא הציל אותנו פעמים רבות, הערב הוא טעה ואנחנו איתו"

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר