"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חיסונים מישראל יגיעו לידי חמאס

המדינה העבירה אלפי חיסונים לרשות הפלשתינית • כעת מסתמן כי אנשיה יעבירו חלק מהם לרצועת עזה • ח"כ האוזר: "יש ניסיון להסתיר מידע מהציבור"

,עודכן
מזרק, צילום: גדעון מרקוביץ'

בכוונת הרשות הפלשתינית להעביר בין 800 ל-1,000 מנות חיסון נגד נגיף הקורונה לרצועת עזה, כך נכתב במסמך שהמדינה העבירה היום (חמישי) לבג"ץ במסגרתעתירת משפחת גולדין.

על פי המסמך, לגורמים במתאם פעולות הממשלה בשטחים נודע כי ברשות מעוניינים להעביר ממנות החיסון הרוסי שהם אמורים לקבל לעזה. יו"ר ועדת החוץ והביטחון, ח"כ צבי האוזר (תקווה חדשה), קרא לראש הממשלה בנימין נתניהו להבהיר מיידית את עמדתו בנושא, מכיוון שאם אכן תוגש בסופו של דבר בקשה כזו על ידי הרשות, ראש הממשלה יהיה זה שצריך לאשר אותה.

"יש ניסיון לערפל ולהסתיר מידע מהציבור באשר לנכונות ראש הממשלה להיכנע לדרישות חמאס ולוותר על ההזדמנות להשיב את הבנים הביתה", מסר האוזר. "כניעה עכשיו תכשיר תשלום מחיר עתידי גבוה יותר".

איש צוות רפואי פלשתיני מקבל חיסון נגד קורונה, בבית לחם, אתמול // צילום: איי.אף.פי.
איש צוות רפואי פלשתיני מקבל חיסון נגד קורונה, בבית לחם, אתמול // צילום: איי.אף.פי.

מוקדם יותר היום הגיעו עשרת אלפים מנות חיסון של ה"ספוטניק 5", החיסון הרוסי נגד הקורונה, שנתרמו על ידי מוסקבה לרשות הפלשתינית. החיסונים הועברו בתיאום המתפ"ש מנתב"ג לרשות.ישראל העבירהביום שני2,000 מנות חיסון של חברת מודרנה כפעימה הראשונה לצוותי הרפואה ברשות. המנות האלו מצטרפות ל-200 מנות נוספות, של חברת פייזר, שישראל העבירה לרשות לפני כשבועיים.

בעתירת משפחת גולדין לבג"ץ, שבה הם דרשו מתן צו ביניים שיאסור מעבר אנשים, סחורות וחיסוני קורונה לרצועה וממנה עד להשבת החיילים והאזרחים השבויים בעזה, נטעןכי ממשלת ישראל וכוחות הביטחון מאפשרים מעבר של אנשים וסחורות בהיקף עצום לרצועת עזה וממנה, הרבה יותר מן המתחייב מכוח כללי המשפט הבינלאומי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר