ניימאר יאריך חוזה ב-4 שנים

דיווחים ברחבי אירופה טוענים כי הכוכב הברזילאי ופאריס סן ז'רמן הגיעו להבנות וכבר בשבוע הקרוב יודיעו על הסיכום • בעקבות הביקורות הקשות שהוא מקבל על המסיבות שהוא עורך לחבריו אחת לתקופה, הברזילאי הגיב: "לפעמים חייב להירגע"

צילום: אי.פי // ניימאר חוגג. "אי אפשר לחשוב רק על כדורגל"

אחרי לא מעט שמועות, ביקורות ואין ספור דיבורים על כך שברצונו לעזוב את המועדון, דיווחים בתקשורת ברחבי אירופה מספרים כי ניימאר ופריז סן ז’רמן הגיעו לסיכום על הארכת חוזהו בעיר האורות ב-4 שנים. הברזילאי שהגיע לאלופת צרפת בקיץ 2017 מברצלונה תמורת 222 מיליון יורו, התבטא רק השבוע לאחר ההפסד ללוריין כי הוא שמח במועדון וברצונו להישאר וכעת נראה כי הצדדים בדרך לסיומה של הסאגה סביבו.

עוד לפני הדיווחים על עתידו, כוכב נבחרת ברזיל סיפר בראיון כי למרות הטענות נגדו על חוסר רצינות ועל כך שהוא לא מספיק בוגר, הוא לא לעולם לא יפסיק לחגוג.

הברזילאי שעורך אחת לתקופה מסיבות גדולות לחבריו שמושכות לא מעט תשומת לב תקשורתית מקבל לא מעט ביקורות על כך והחליט להגיב. "מי לא אוהב לחגוג? כולם אוהבים ליהנות", אמר ל-TF1. "אני יודע מתי אני יכול לעשות את זה ומתי לא. בניגוד למה שאנשים חושבים, שאני לא בוגר, שאני לא יודע מה אני עושה", הוסיף.

השחקן שבשישי האחרון מלאו לו 29, ערך מסיבת בערב השנה החדשה ואירח כ-150 אנשים באחוזתו בריו דה ז'ניירו על אף מצב התחלואה בקורונה במולדתו, מה שהוביל שוב לספק לגבי רצינותו ולכן היה לו חשוב להגיד כי חייו מחוץ למגרש אינם פוגעים בו על הדשא. "אני כבר כמה שנים בכדורגל. אם אתה חושב 100% רק על המקצוע בסוף אתה מתפוצץ. לפעמים חייב להירגע, אני לעולם לא אפסיק לעשות את זה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר