"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פרץ עזב את העבודה - ותקף את מיכאלי

השר לא נענה לקריאת יושבת הראש החדשה להתפטר מהממשלה, וכתב לה מכתב חריף: "אין לי כל כוונה להיגרר לקמפיין השנאה שאת מייצרת בימים אלה"

,עודכן
עמיר פרץ ומרב מיכאלי // צילומים: יוסי זליגר, דודי ועקנין // עמיר פרץ ומרב מיכאלי

עוזב - ותוקף את יושבת הראש הטרייה:השר עמיר פרץ הודיע הערב (שלישי) על הפסקת חברותו במפלגת העבודה והתפטרותו מהכנסת. פרץ הודיע ליו"רית הנבחרת של המפלגה מרב מיכאלי על הצעד, יממהאחרי שדרשה ממנו ומהשר איציק שמולי להתפטר מהממשלה. פרץ,שהודיע כבר כי לא יתמודד בבחירות הקרובות לכנסת, נענה לבקשתו של בני גנץ להמשיך לכהן כשר הכלכלה והתעשייה.

פרץ כתב במכתבו ליו”ר מפלגת העבודה מרב מיכאלי: "אין לי כל כוונה להיגרר לקמפיין השנאה שאת מייצרת בימים אלה. מכיוון שהודעתי שאינני מתכוון להיכלל בשום רשימה לכנסת ה-24, ומאחר ומדובר בממשלת מעבר שכל עזיבה של שר השייך לגוש המרכז –שמאל בממשלה רק מחזקת את גוש הימין, החלטתי להיענות לבקשתו של ראש הממשלה החלופי ושר הביטחון, בני גנץ, ולהמשיך ולמלא את תפקידי כשר הכלכלה והתעשייה".

פרץ הוסיף: "אמשיך לפעול למען מאות אלפי המובטלים במסגרת אחריותי על שירות התעסוקה. למען העצמאים שזקוקים לסיוע ולהיערכות לתכנית השיקום של הימים שאחרי הקורונה. אמשיך להירתם לסייע למפעלים הנמצאים בקשיים, ולעודד הקמת מפעלים חדשים. אני פועל בימים אלה לפרוס כיפה טכנולוגית חזקה ורחבה מעל כל אזורי הפריפריה והמגזר הלא יהודי באמצעות סדרי עדיפויות חדשים אותם קבעתי יחד עם הרשות לחדשנות.”

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר