"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פרסום ראשון: הערגליות משנות צורה
שמעתם נכון, אסם תשיק בקרוב מהדורה חדשה של ערגליות תות עגולות • מה יעלה בגורל הערגליות בצורתן המקורית? כל הפרטים בפנים
צילום: יח"צ // תתרגלו לדברים חדשים. עיגוליות תות

פרסום ראשון: הערגליות משנות צורה

שמעתם נכון, אסם תשיק בקרוב מהדורה חדשה של ערגליות תות עגולות • מה יעלה בגורל הערגליות בצורתן המקורית? כל הפרטים בפנים

היאלי יעקבי-הנדלסמן
, עודכן

המותג "ערגליות" של אסם מלווה אותנו כבר 40 שנה בכל סיטואציה בחיים. כנשנוש בילדות, במילואים, בישיבות ואפילו בחדר המורים. ילידי שנות ה-80 יזכרו אפילו את טעם התמרים מעורר הויכוח, ואחריו באו רבים, מוצלחים יותר ופחות. הפופולאריים ביותר מעל כולם הם השוקולד וקרם התות.

הפעם אנחנו שמחים להיות הראשונים שמודיעים לכם על שינוי שלפחות עבור המכורים מבינינו, נשמע דרמטי במיוחד: ערגליות עגולות. כן כן, אסם תשיק בשבועות הקרובים את ה"עיגוליות", כרגע בטעם תות בלבד, כאשר הערגליות בצורתן המקורית ימשיכו להימכר במקביל וגם המחיר ומשקל המוצר יישארו תואמים. עם זאת, באסם מבטיחים כי בהמשך צפויים מילויים מפתיעים במיוחד לעיגוליות.



ליאור עזרי מנהל פעילות המאפה של סיפר ל"ישראל היום": "החדשנות בערגליות הייתה עד כה סביב המילוי, כמו תפוז ופטל. זו הפעם הראשונה שאנחנו נוגעים בפן אחר בעוגייה - בצורה שלה. כשרוצים לרגש צרכנים בעולם השיווק, לכל מוצר יש את הדי אן איי שלו . בערגליות זה המילוי, הצורה והגודל.

מדובר בעוגייה קטנה ועגולה יותר. זה נשמע על פניו שינוי פשוט, אבל זה שינוי סנסורי וזו חווית אכילה שונה. ערגליות אוכלים בשני ביסים. עיגוליות אוכלים בביס אחד וזה יוצר חווית אכילה זורמת, חטיפית וכיפית. כאילו אין התעסקות באכילה".



עזרי הוסיף: "המילוי שמוצע כעת הוא מילוי תות. עשינו מבחני טעימה וזה התקבל נהדר אבל אין כמו קהל הלקוחות בסופו של דבר. כשנראה שזו הצלחה גדולה כמו שאנחנו צופים שזה יהיה, נביא חדשנויות תחת מילויים חדשים. כרגע אנחנו עדיין בתחילת הקונספט. אני מניח שיהיה בטעם שוקו שזה הטעם האהוב ביותר ויש לנו גם טעמים חדשים בארסנל .יש לנו כעשרים טעמים במחשבה, אבל על חמישה אנחנו עובדים בפיתוח. טעם התות יגיע לחודשיים. נביא כנראה לאחר מכן טעם אחר וזה יהיה במקום. תמיד יהיה טעם אחד. יכול להיות שבחודש אחר נביא שני מוצרים חדשים, אבל הרעיון הוא להביא מהדורות מוגבלות אלא אם כן צרכנים יבקשו להשאיר את זה קבוע.



יכול להיות שתחליטו לשנות את הצורה של ערגליות באופן קבוע?



"לא נוותר על זה אף פעם", פסל עזרי. "הקטגוריה של עוגיות זו קטגוריה של גיוון וריגוש, אבל בסוף הצרכנים חוזרים למקום המוכר והאהוב. המותג ערגליות כמו שגדלנו עליו ישאר לנצח. מדובר במוצרים מובילי קטגוריה, הממוקמים בעשיריה הפותחת של הקטגוריה. תמיד ניתן לצידם ריגושים מעניינים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...