"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
איציק שמולי במו"מ על הצטרפות לכחול לבן
לאחר שעזב את מפלגת העבודה, ל"ישראל היום" נודע ששר הרווחה עשוי להצטרף למפלגתו של בני גנץ • כחול לבן עשויה לצרף בכירים מחוץ למערכת הפוליטית
שר העבודה והרווחה איציק שמולי, בשנה שעברה // שר העבודה והרווחה איציק שמולי, בשנה שעברה

איציק שמולי במו"מ על הצטרפות לכחול לבן

לאחר שעזב את מפלגת העבודה, ל"ישראל היום" נודע ששר הרווחה עשוי להצטרף למפלגתו של בני גנץ • כחול לבן עשויה לצרף בכירים מחוץ למערכת הפוליטית

דניאל רוט-אבנרי
, עודכן

שר העבודה והרווחה איציק שמולי, שהודיע היום (שלישי) עלעזיבתו את מפלגת העבודה, נמצא במשא ומתן להצטרפות למפלגת כחול לבן בראשות שר הביטחון בני גנץ, כך נודע ל"ישראל היום". השר שמולי בחר שלא להגיב על הדברים.

מקור בכחול לבן אישר ל"ישראל היום" כי מתקיימים מגעים נוספים בנוגע לצירוף בכירים מחוץ למערכת הפוליטית וכן על חיבורים בגוש המרכז-שמאל.

כאמור, שמולי הודיעמוקדם יותר היוםכי אין בכוונתו להתמודד עלראשות מפלגת העבודהוכי הוא נוטש אותה. בהודעה שפרסם, כתב שמולי כי"ההחלטה הזו אינה קלה לי, המפלגה הזו היא בית עבורי. כולכם יודעים גם כמה חיכיתי לרגע שאוכל להנהיגה. ערכיה הבסיסיים והמחייבים ימשיכו ללוות אותי, אך את מימושם אוביל ממקום פוליטי אחר".

שמולי נכנס לפוליטיקה בשנת 2012, לאחר שהיה אחד ממנהיגי המחאה החברתית של קיץ 2011. מראשית דרכו הפוליטית, התמודד לכנסת מטעםמפלגת העבודה, ואף היה לאחד מחברי הכנסת הפופולריים בתוך המפלגה. בהודעתו כתב שמולי כי בעיניו, צריכה המפלגה לחבור לכוחות פוליטיים גדולים למען החלפת השלטון, וכיוון שהוא ראה שמהלך זה הולך ומתרחק – הוא בחר לפרוש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...