"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

שיתוף כתבה
לא טעות אופנתית: הטרנד החצוי
המראה ודאי לא זר לכן • ברשתות אופנה רבות השתלט טרנד של בגדים שחציים בצבע אחד וחציים בצבע שונה • מג'ינס ועד למגפיים
צילום: יח"צ // ברשקה

לא טעות אופנתית: הטרנד החצוי

המראה ודאי לא זר לכן • ברשתות אופנה רבות השתלט טרנד של בגדים שחציים בצבע אחד וחציים בצבע שונה • מג'ינס ועד למגפיים

זיוה מוגרבי-קובני
, עודכן

ברשתות האופנה ובפיד האינסטגרם מככב הטרנד החצוי. ניתן לראות לא מעט פריטי לבוש במגוון גרסאות שמוצעים בשני צבעים במכנסים, חולצה ואפילו בהנעלה. כך למשל, ניתן למצוא פריט שחציו בגוון אחד והחצי השני בגוון אחר, או פריט לבוש שחציו של הפריט בסגנון מסוים וחציו בסגנון אחר ושונה.

ברשת ברשקה הספרדית לקחו את הטרנד צעד קדימה: מכנסים שחציים בהדפס פסים בגווני שחור ולבן בגזרה ישרה ואלגנטית, וחציו השני של המכנס בגזרת דגמ"ח עם כיס רחב בגוון קאמל.

לקחו את הטרנד צעד קדימה
לקחו את הטרנד צעד קדימה

גרסה נוספת בברשקה יש בחצאית שחציה פסים בגזרת קפלים וחציה השני קאמל. כך גם ז'קט שחציו שרוול אחד בגוון שחור וחציו השני בגוון בהיר ומבד שונה. מחיר: 199 שקלים, להשיגכאן.

מראה ספורטיבי

לעוסקות בספורט או למי שאוהבת את המראה הנינוח, הטרנד קיים גם בחליפות טרנינג. כך למשל, ברשת טוונטיפורסבן תמצאו קפוצ'ון חציו בגוון לבן וחציו השני בגוון כחול. מחיר: 149.90 שקלים מכנסים: 129.90, להשיגכאן.

באתר Adika תמצאו מכנס פוטר בגזרה רחבה בשני גוונים מנוגדים. מחיר: 89 שקלים, להשיגכאן.

גרסת הג'ינס

מי שרוצה לאמץ את הטרנד בצורה מבוקרת וקלה, יש גרסת מכנסי ג'ינס החצויים בגוון לבן ותכלת או בגרסת שחור ואפור. גרסה שקיימת בהרבה רשתות אופנה. מחיר: 149 שקלים, להשיגכאן.

מכנסי ג'ינס בגרסה חצויה של אפור ושחור. מחיר: 159.90 שקלים, להשיג בסטרדיווריוס,כאן.

הנעלה

הטרנד לא פוסח על ענף ההנעלה. באתר של המעצבת לילך אלגרבלי קיים מגפון חצוי לשני גוונים, קאמל ושחור. מחיר: 949 שקלים, להשיגכאן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...