"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"לא תמיד ז'וסואה אשם. התגרו בו"
בהפועל ב"ש מרוצים מהניצחון על מכבי נתניה והודפים את הטענות על הכוכב הפורטוגלי: "ידענו להעמיד אותו במקום כשצריך" • אנטוני וארן ייעדר מול מכבי חיפה • במועדון מתכוונים להתחזק בחלוץ נוסף בינואר כאשר עדיין נעשים ניסיונות להחזרתו של אלחמיד
צילום: ברני ארדוב // ז'וסואה בשיחהערה עם דני עמוס, אתמול

"לא תמיד ז'וסואה אשם. התגרו בו"

בהפועל ב"ש מרוצים מהניצחון על מכבי נתניה והודפים את הטענות על הכוכב הפורטוגלי: "ידענו להעמיד אותו במקום כשצריך" • אנטוני וארן ייעדר מול מכבי חיפה • במועדון מתכוונים להתחזק בחלוץ נוסף בינואר כאשר עדיין נעשים ניסיונות להחזרתו של אלחמיד

ליאב נחמני
, עודכן

שביעות רצון בהפועל ב"ש אחרי ניצחון החוץ על מכבי נתניה (0:1). לראשונה העונה, בבירת הנגב נדבקו לצמרת הגבוהה עם מספר נקודות זהה למכבי ת"א ומכבי פ"ת (לשתיים משחק חסר) ובמועדון הבהירו: "לא נתנצל על יכולת פחות טובה וניצחון. הקבוצה צריכה נקודות יותר ממחמאות. בסוף יזכרו רק את התוצאות".

כעת, המאמן יוסי אבוקסיס נערך למשחק ביום שלישי מול מכבי חיפה. החלוץ אנטוני וארן, שנפצע והוחלף אתמול, סובל ממתיחה בשריר הירך האחורי וייעדר מהמפגש מול הירוקים.

בב"ש יש כוונה להתחזק בחלוץ נוסף בחודש ינואר, כאשר יצורף שחקן נוסף לחולייה האחורית. במועדון היו רוצים לראות את הבלם חאתם עבד אלחמיד חוזר למועדון, אך הסיכויים לכך אינם גבוהים. בנוגע לעמדת החלוץ, במועדון גיששו לגבי האפשרות לצרף את אלון תורג'מן, אך האחרון מעדיף להישאר בחו"ל.

ז'וסואה חוגג. שוב כל הפוקוס עליו // צילום: ברני ארדוב
ז'וסואה חוגג. שוב כל הפוקוס עליו // צילום: ברני ארדוב

מעבר לכך, במועדון לא התרגשו מהטענות כלפי הקשר הפורטוגלי ז'וסואה מצד אנשי מכבי נתניה. "התגרו בו כל המשחק, מותר לו לענות כשמקניטים אותו", אמרו במועדון, "לא תמיד ז'וסואה אשם. ידענו להעמיד אותו במקום כשצריך".

בנושא אחר, בב"ש מרוצים מאוד מחזרתו של הבלם מיגל ויטור. הפורטוגלי עשוי לקבל בקרוב הצעה לחוזה חדש במטרה להשאירו בבירת הנגב לעוד שנתיים לפחות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...