"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ברצלונה: פיליפה קוטיניו ייעדר למספר חודשים

הברזילאי שנפצע במיניסקוס במהלך המשחק מול אייבר יעבור ניתוח שלאחריו הקטאלונים יודיעו כמה זמן יערוך השיקום שלו

,עודכן
צילום: אי.פי // קוטיניו במהלך המשחק, אמש בקאמפ נואו. מכה לברזילאי

קשר ברצלונה, פיליפה קוטיניו, ייעדר למספר חודשים לאחר שנפגע אמש (שלישי) במיניסקוס במשחק מול אייבר (1:1). הברזילאי יעבור השבוע ניתוח שלאחריו הקטאלונים יודיעו בדיוק לכמה זמן ייעדר מהמגרשים. קוטיניו חזר רק לאחרונה מפציעה בשריר הירך ונכנס כמחליף אתמול למפגש מול הבאסקים בקאמפ נואו.

קוטיניו חזר השנה לבארסה לאחר שנת השאלה בבאיירן מינכן איתה זכה בטרבל, כאשר רונאלד קומאן הבטיח לו תפקיד חשוב בסגל. הפליימקייר לשעבר של ליברפול החל את העונה בצורה טובה לפני שנפצע בהפסד לריאל בקלאסיקו בחודש אוקטובר. הוא חזר לשחק שוב בנובמבר אך כעת כאמור שוב נפצע וייתכן שיוכל לחזור רק לקראת סוף עונת 2020/21.

סה"כ הוא רשם העונה 14 הופעות שבהם כבש שלושה שערים ובישל פעמיים ויצטרך לרשימת הפצועים שכוללת את ג'רארד פיקה ואת אנסו פאטי שלא נראה כי יהיו זמינים בתקופה הקרובה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר