"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הבריטית שנעדרה 30 שנה - אותרה בארה"ב
לי-טרייסי מיילי נראתה לאחרונה ב-1991, כשעברה לקפריסין • היא עברה שם תאונת דרכים, נכנסה לתרדמת – וזיכרונה נעלם • לאחרונה, אותרה על ידי בנה
האם נעדרה במשך כמעט שלושה עשורים // צילום אילוסטרציה: Getty Images // האם נעדרה במשך כמעט שלושה עשורים

הבריטית שנעדרה 30 שנה - אותרה בארה"ב

לי-טרייסי מיילי נראתה לאחרונה ב-1991, כשעברה לקפריסין • היא עברה שם תאונת דרכים, נכנסה לתרדמת – וזיכרונה נעלם • לאחרונה, אותרה על ידי בנה

ערן איצקוביץ
, עודכן

כמעט 30 שנה לאחר שתושבת בריטניה נעלמה למשפחתה, ילדיה הצליחו למצוא אותה בקצה השני של העולם - והסיבה לכך כאילו נלקחה מהסרטים.

הפעם האחרונה בה לי-טרייסי מיילי בת ה-54 נראתה הייתה בקיץ 1991, לאחר שעזבה את העיר בורנמות' שבדרום אנגליה כדי לעבור לגור בקפריסין. עם זאת, בנה קרייג התלונן על היעלמותה למשטרה רק בשנה שעברה – לאחר שנים שניסה לאתרה, בהן שמע שמועות רבות אודות אמו.

המשטרה חקרה את המקרה, וגילתה כי מיילי התגוררה בלונדון ב-2003 וששנה אחר כך היא הגיעה לארצות הברית ושייתכן שהיא התגוררה במדינת אריזונה. הרשויות האמריקניות חיפשו אחריה, ולפני כחודשיים הצליחו לאתר אותה כשהיא בריאה ושלמה.

השוטרים שחקרו את האם הנעדרת גילו שלפני שהגיעה לקפריסין, היא נסעה לנופש במצרים. לאחר הגעתה לקפריסין, היא הייתה מעורבת בתאונת דרכים שגרמה לה להיכנס לתרדמת – וללא זיכרון על חייה עד אותה נקודה.

בהמשך היא עברה להתגורר בארצות הברית, שם ניסתה לאתר את משפחתה, ללא הצלחה. קרייג שלח מחמאות למשטרה: "לא הייתה אבן שהם לא הפכו בניסיון לחפש את אמי, שלא שמענו או ראינו כבר כמעט 30 שנה. הם דאגו לעדכן אותי בהתפתחויות גם בזמן הסגרים".

בתה של מיילי, כריסטינה סומונס, סיפרה לתקשורת הבריטית כי אחרי שנים ארוכות של חיפושים, היא כבר החלה להרים ידיים שהיא תצליח למצוא את אמה: "מילים לא יוכלו לתאר את הכרת התודה שלי לאלה שעזרו לאתר את אמי ולאחד את משפחתנו. להיות ילדה שגדלה ללא אמא היה דבר קשה מאוד עבורי בדרכים רבות, במיוחד אחרי שהפכתי לאמא בעצמי. עכשיו יש להם סבתא, ולמרות שהמרחק בינינו גדול מדי מכדי להיפגש, אנחנו לא נוותר על התקווה שזה יקרה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...