"כל השחקנים תומכים בי ורוצים בהצלחתי"

לאחר שערך הלילה את הופעת הבכורה הרשמית שלו ב-NBA, דני אבדיה סיפר במסע"ת מיוחדת על החוויה: "זה היה מאוד מאוד מרגש, הייתה דרך לא פשוטה" • על ראסל ווסטברוק: "בחור מיוחד שמאוד עוזר לי"

צילום: אי.אף.פי // אבדיה, הלילה מול פילדלפיה

דני אבדיה ערך הלילה (בין רביעי לחמישי) את הופעת הבכורה שלו ב-NBA. הרוקי הישראלי שיחק 28 דקות בהפסד 113:107 בפילדלפיה במשחק פתיחת העונה, קלע 7 נקודות, קטף 4 ריבאונדים ורשם את מדד הפלוסמינוס הטוב בקבוצתו - 14+. הערב הוא ערך מסע"ת מיוחדת וסיפר על התחושות שלו. 

על ההרגשה שלו במהלך המשחק: "זה היה מאוד מאוד מרגש, היתה דרך לא פשוטה. אנחנו קבוצה חדשה, הדברים עוד יתחברו, נשחק יותר ביחד ותהיה כימיה יותר טובה. עם הזמן אצבור ניסיון, כל השחקנים פה תומכים בי ורוצים בהצלחתי. בסוף המשחק נגולה אבן קטנה מהלב, להרגיש איך זה משחק רשמי ראשון. הקליעה שלי לא היתה יציבה, אבל הטכניקה תמיד היתה שם. הכל היה בראש שלי - להשתחרר, לדעת שאני זורק את הזריקות שאני רוצה. אני הולך לאולם כמעט כל ערב ומתרגל את זה".

על ההבדלים בין אירופה לליגה הטובה בעולם אמר הפורוורד בן ה-19: "התחלתי לשחק במכבי בגיל 16, התרגלתי למערכת במשך שלוש שנים עד שיצא לי להתפתח לשחקן חשוב בקבוצה. זה שונה. אני בא קצת יותר בשל ומוכן ל-NBA כי עברתי את כל החוויות האלה, אבל זו חוויה ראשונה שלי בקבוצה חדשה, עם כוכבים לצדי, במיוחד שאני מגיע ממקום שהוא לא ארצות הברית. אבל כמו שאני מכיר את עצמי אני חזק מאוד מנטלית, אני עובד מאוד קשה, וכל העסק הזה נופל על סבלנות. אני סבלני, אני יודע שלאט לאט אקנה את המעמד שלי".

על ראסל ווסטברוק הוסיף: "יש קשר מיוחד, ראסל בחור מיוחד שמאוד תומך בי ועוזר לי, הוא כל הזמן מדבר איתי - גם בתוך המשחק וגם מחוצה לו. יש בינינו חיבור מיוחד, אבל צריך לתת לזה זמן. אני יכול ללמוד ממנו. לשנינו יש מנטליות דומה".

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר