"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בוקר קטלני: שני הרוגים בתאונות דרכים

רוכב אופניים חשמליים נהרג מפגיעת משאית סמוך לצומת כרכור • בתאונה נוספת בדרום הארץ בין רכב פרטי למשאית, נהרג גבר בשנות ה-50 לחייו

,עודכן
כוחות מד"א // צילום: אורן בן חקון // התאונות הקשות גבו את חייהם של שני גברים

הקטל בכבישים: שתי תאונות קשות שנערכו הבוקר (רביעי) גבו את חייהם של שני גברים. רוכב אופניים, תושב פרדס חנה בן 65, נהרג בתאונת דרכים עם משאית בכביש 65 סמוך לצומת כרכור. צוות מד"א שהגיע למקום קבע את מותו.

פאראמדיק מד"א, סער אברג'יל, סיפר: "כשהגענו למקום, ראינו על הכביש אופניים חשמליים שבורות ומשאית, בסמוך שכב גבר כבן 65 מחוסר הכרה, הוא סבל מפגיעת ראש קשה מאוד, ביצענו בדיקות רפואיות, הוא היה ללא דופק וללא נשימה, ולאחר מספר דקות נאלצנו לקבוע את מותו".

בתאונה נוספת בין רכב פרטי למשאית בצומת צפית סמוך לדימונה, נהרג גבר בשנות החמישים לחייו. תחילה מצבו היה אנוש, וצוותי מד"א וכיבוי והצלה פעלו לחלץ אותו מהזירה, אך בסופו של דבר נאלצו לקבוע את מותו במקום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר