"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שליח הפיצה נעצר – והשוטרים הדהימו את הלקוחות
שני שוטרים עצרו שליח פיצה שביצע עבירת תנועה בעיר קטנה בקליפורניה • הם לא רצו לאכזב את הלקוחות הרעבים, והחליטו להפתיע אותם
משלוח פיצה - הסיבה לקטטה החריגה בין האחים (אילוסטרציה) | צילום: Thinkstock Photos

שליח הפיצה נעצר – והשוטרים הדהימו את הלקוחות

שני שוטרים עצרו שליח פיצה שביצע עבירת תנועה בעיר קטנה בקליפורניה • הם לא רצו לאכזב את הלקוחות הרעבים, והחליטו להפתיע אותם

אסף גולן
, עודכן

בשישי האחרון, שוטרים ממשטרת התנועה של העיר מורייטה שבמדינת קליפורניה אשר בארצות הברית, עצרו נהג שביצע עבירת תנועה על הכביש. לשוטרים התברר כי הנהג היה שליח של חברת פיצות שהיה בדרכו להעביר כמה משלוחים אל כמה לקוחות רעבים.

אלא שכן התברר לשוטרים כי הנהג הוא עבריין מועד שמבוקש לדין על פשעים נוספים שביצע. לאור זאת, השוטרים החליטו לטפל במקרה בצורה מקורית במיוחד: אחד מהם, השוטר דאטיל, לקח את הנהג למעצר, בעוד שחברו, השוטר מקראת'י לקחת את המגשים ונסע לחלק אותם ביעדים אליהם השליח שנעצר היה אמור להגיע.

המשטרה המקומית פרסמה ברשתות החברתיות שלה את תמונת חלוקת הפיצה, וכתבה "תקטלגו את זה תחת הדברים שיכולים להפתיע אתכם". בתמונה שצורפה לפוסט, נראה השוטר מקראת'י מגיע לביתו של אחד מהלקוחות שהזמינו מגש.

עוד נכתב בפוסט כי "הפשע של אדם אחד לא אמור לפגוע באנשים אחרים, ולכן השוטר מקראת'י לקח את המשלוחים והסיע אותם ליעדם. בניגוד לשליחי פיצה רגילים שמקבלים טיפ, השוטר מקארת'י לא קיבל שום טיפ, אבל הוא אמר ש'לראות את החיוך והכרת התודה של הלקוח שהיה מאד רעב, היה עבורי דבר גדול יותר מכל טיפ'".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...