הסניף הראשון של רשת הבוטיק הצרפתית מייזון קייזר נפתח לפני חודשים ספורים בנמל תל אביב ומאז...יש תור. כל הזמן, מהפתיחה ועד הסגירה, בגשם ובשרב, תור ענק. הקהל הישראלי ככל הנראה אהב במיוחד את הבולנז'רי והפטיסרי הצרפתי וגייס את כל הסבלנות הנדרשת לכך, מה שהביא להאצה בפתיחת הסניף השני של הרשת, בלוקיישן אטרקטיבי במיוחד בשד' רוטשילד בתל אביב, על חורבות ה-"דה דה אנד דה".
כתב: לירן אוהלי// צילום: גיל קרמר
התפריט, כמובן, עבר התאמה קלה לחך הישראלי עם מעט שינויים מינוריים, אך הבסיס הוא אותו הבסיס שהצליח ברחבי צרפת ובכל המדינות האחרות אליהן התפתחה הרשת: בצק איכותי, והרבה ממנו. בסניף החדש ברוטשילד נמצא ויטרינות גדושות במאפים צבעוניים לצד מגוון סוגי מאפים ולחמים, כריכים בשריים, חלביים או דגים, קרואסונים ואפילו סלטים. ישנם לא פחות מ-20 סוגי כריכים במקום, עוד לפני שהגענו לקטגוריית המתוקים, כך שכשתגיעו למקום, צפויות לכם דילמות קשות.

כזכור, מאחורי המותג עומד אריק קייזר, דור רביעי למשפחת אופים צרפתית. הרשת מונה כיום למעלה מ-250 מאפיות ב-30 מדינות. קייזר עצמו, אגב, נחשב לאחד האופים המוערכים והמעוטרים בעולם עם שלל פרסים ותארים. בינואר האחרון זכה במדליית זהב בתחום האפייה בצרפת לציון 25 שנים לפועלו.
מייזון קייזר, רוטשילד 7 תל אביב
