צילום: רשת 13 // רגע ההכרזה על יעל ויוסיאל כמנצחים

יעל ויוסיאל: "לא נמאס לנו אחד מהשני"

שנתיים עברו מהרגע שהסתיימו צילומי עונת האולסטאר של "המירוץ למיליון" ועד ההכרזה על המנצחים, בני הדודים יעל ויוסיאל, שלשום • "היה פחד שכל מה שקרה בברזיל יירד לטמיון", הם אומרים ומספרים שהם עדיין נפגשים על בסיס יומיומי

"לא היה לנו אפילו יום אחד שבו לא היינו מסוגלים לראות אחד את השני. בבוקר אחרי שחזרנו מ"המירוץ למיליון" כבר נפגשנו עם בני דודים. את כל השידורים של העונה ראינו יחד. אין יום שיוסי לא בא אלי הביתה. הוא בא איתי אפילו להוציא את הילדה מהגן". 

כך מספרת יעל כרמון (32) יום אחרי שהיא ובן דודה, יוסיאל נאמן (29), זכו במיליון בעונת האולסטאר של "המירוץ למיליון". השניים חזרו לעונת האולסטאר לאחר שהשתתפו בעונה החמישית של התוכנית, לפני כשלוש שנים, והודחו ברבע הגמר. 

שנתיים חלפו מהרגע שהסתיימו צילומי עונת האולסטאר ועד שידור הגמר שלשום. שנתיים שבהן יעל הספיקה להפוך לאמא לילדה בת שנה, ושבהן לא ידעו הזוגות מי ייקח את המיליון. משימת הגמר התקיימה בברזיל לפני שנתיים, שם נאלצו הזוגות ללכת על חבלים בגובה רב, אבל נוספה להם משימת גמר בארץ, שבעקבותיה הוכרזו המנצחים רק שלשום. 

"סיימנו את המירוץ כשאנחנו יודעים שבברזיל יצאנו ראשונים מהמשימה האחרונה",, מספרת יעל. "מבחינתי, בלב, אני ניצחתי את זה. אבל מצד שני חוקי הפורמט אומרים שעד שרון שחר לא אומר לך שניצחת - לא ניצחת". 

יוסיאל: "היה פחד מאוד רציני שכל מה שעשינו בברזיל יירד לטמיון". 

המשימה בברזיל היתה קשה מאוד. 

יוסיאל: "זו המשימה הכי קשה שהיתה במירוץ. המזל לנו היה שהגענו לשם ראשונים והיה לנו זמן ללמוד איך עושים את זה. היה הרבה ניסוי וטעייה עד שהצלחנו". 

יעל: "אני זוכרת ששמעתי שניים מההפקה שסיפרו שהם חשבו לעשות את המשימה הזאת בעונה 7 אבל ירדו מזה כי זה היה מוגזם. הפעם כנראה אמרו 'בואו נתעלל בהם'. השרירים שלי שרפו והרגשתי שהיינו שם נצח. כשהגעתי הביתה הגוף שלי היה מלא חתכים וסימנים כחולים".

במסגרת משימת הגמר בארץ הזוגות היו צריכים לפענח קוד ולהגיע לתיאטרון בית ליסין. יש הטוענים שהמשימה נתנה יתרון לא הוגן ליוסיאל, שכן הוא בוגר בית ספר למשחק ומצוי בעולם התיאטרון. 

יוסיאל דוחה את הטענה בתוקף. "בוא נשים את הדברים על השולחן, לא גדלתי עם תיאטרון בבית", הוא אומר, "אני לא בא מהעולם הזה. בחמש השנים האחרונות זה היה חלק מהתעסוקה שלי". 

יעל: "זה לא שראינו את הרמז וישר ידענו מה צריך לעשות. היה סיעור מוחות. החלטנו שאנחנו מגיעים למשימה האחרונה בלי היסטריה ובלי לעשות טעויות. פשוט עמדנו וחשבנו יחד".

יוסיאל, כשחקן אין הרבה עבודה בימים אלה.

"אני מופיע בעיקר בהצגות ילדים וכרגע אין הצגות. אבל אני מצטלם לכמה סדרות אז אני לא רעב ללחם".  

מה תעשו עם הכסף?

יעל: "זה לא סכום משנה חיים ואני לא באה מבית נזקק, אבל  350 אלף שקל זה כסף. אני תמיד אומרת שהמשכנתא מאוד צמאה. יכול להיות שנשקיע את הכסף במקום אחר". 

יוסיאל: "נעשה טיול ביחד בלי להתחנן למונית. לגבי כל השאר אתייעץ עם אבא שלי, שקצת יותר מבין ממני".  

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו