"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התחלואה בקרב ערביי ירושלים מזנקת

נתוני משרד הבריאות מאששים את הפרסום ב"ישראל היום": כ-70% מהחולים החדשים בבירה הם משכונות ערביות • רה"מ בוחן את סגירת המעברים לפלשתינים

,עודכן
העיר העתיקה בירושלים, צילום: אורן בן חקון

עלייה נוספת בתחלואה בקורונה בקרב המגזר הערבי בירושלים: לאחרהפרסום ב״ישראל היום״על כך שרובהחולים החדשיםבקורונה בירושלים בימים האחרונים הם מהמגזר הערבי, מתברר כי שכונת בית צפאפא בבירה הפכה לאדומה - על פי מדד ה"רמזור".

על פי הנתונים המעודכנים של משרד הבריאות, יש בבית צפאפא, שכונה לא גדולה במיוחד, בסך הכל 46 חולי קורונה מאומתים. כמו כן, 70 מתוך 105 החולים החדשים שאותרו ביממה האחרונה בירושלים הם משכונות ערביות, כך עולה מנתוני משרד הבריאות של עיריית ירושלים.

נכון לאתמול (שלישי) בחצות,היו בירושלים 1,248 חולים פעילים, ו-59 חולים החלימו ביממה האחרונה. לבד מ-70 החולים החדשים בשכונות הערביות בבירה, נוספו ביממה האחרונה 16 חולים חדשים מהמגזר הכללי, ו-14 מהמגזר החרדי בירושלים.

רה"מ: "לבחון את סגירת המעברים לפלשתינים"

בתוך כך, בשל זינוק דרמטי בתחלואה ברשות הפלשתינית, הורה ראש הממשלה בנימין נתניהו לבחון את סגירת המעברים לשטחים הפלשתיניים לאלתר, כדי למנוע זליגת תחלואה לישראל, בשל התפרצות חדשה של קורונה ברשות הפלשתינית. ביממה החולפת נרשמו 9 מתים ו-1,720 נדבקים חדשים בקורונה ברשות הפלשתינית וברצועת עזה.

רה"מ אמר את הדברים במהלך דיון שכינס הבוקר (רביעי) בנושא הגברת האכיפה. נתניהו אמר עוד בדיון: "חייבים להוריד את מקדם ההדבקה. יש לבצע אכיפה מסיבית בערים אדומות וכתומות, כדי למנוע חתונות והתקהלויות לא מותרות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר