"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פורסם סגל הנבחרת, טימור לא זומן
עודד קטש פרסם את רשימת 15 השחקנים שייצאו לוולנסיה: טי ג'יי קליין ואדם אריאל בחוץ בגלל פציעות, הבחירה מס' 47 של בוסטון בפנים • ארבעה שחקנים מעולם לא שיחקו בנבחרת
צילום: עודד קרני // נבחרת ישראל. יוצאים לספרד

פורסם סגל הנבחרת, טימור לא זומן

עודד קטש פרסם את רשימת 15 השחקנים שייצאו לוולנסיה: טי ג'יי קליין ואדם אריאל בחוץ בגלל פציעות, הבחירה מס' 47 של בוסטון בפנים • ארבעה שחקנים מעולם לא שיחקו בנבחרת

יעקב מאיר
, עודכן

עודד קטש פרסם היום (ראשון) את הרשימה הסופית של 15 השחקנים שייסעו עם נבחרת ישראל לבועה בוולנסיה ויתמודדו בשני המשחקים מול ספרד ופולין במסגרת מוקדמות אליפות אירופה 2022.

הסגל המלא:גל מקל, תמיר בלאט, יפתח זיו, ים מדר, נועם דוברת, גולן גוט רפי מנקו, גיא פניני, נתנאל ארצי, נמרוד לוי, תומר גינת, בן קרטר רומן סורקין, ג'ייק כהן, עידן זלמנסון.

למעשה, מי שנותרו בחוץ הם אדם אריאל, ספנסר וייס וטי ג'יי קליין שסוחבים פציעות, ובר טימור שמצטיין בהפועל תל אביב מפתיחת העונה.

כמו כן, בסגל ישנם ארבעה שחקנים שלא רשמו אף הופעה במדים הלאומיים - ארצי, סורקין, דוברת וקרטר. לפחות אחד מהם יהיה בסגל למשחק מול ספרד ביום שישי.

חלק מהשחקנים עדיין צריכים לעבור בדיקות קורונה לפני הנסיעה וכמובן שיוכלו לנסוע רק אחרי שיתקבלו תוצאות שליליות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...