"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"קומדיה של טעויות בריאל מדריד"
בריאל מדריד מתקשים לעכל את ליל הפנדלים ההיסטורי והתבוסה 4:1 במאסטייה מול ולנסיה • זידאן לקח אחריות: "אני לא יכול להצדיק מה שקה לנו" • קורטואה: "פשוט היה לנו מזל רע במיוחד"
צילום: אי-פי-איי // זינדאין זידאן אחרי ההפסד הצורב. שלושה פנדלים ושער עצמי

"קומדיה של טעויות בריאל מדריד"

בריאל מדריד מתקשים לעכל את ליל הפנדלים ההיסטורי והתבוסה 4:1 במאסטייה מול ולנסיה • זידאן לקח אחריות: "אני לא יכול להצדיק מה שקה לנו" • קורטואה: "פשוט היה לנו מזל רע במיוחד"

מערכת ספורט היום
, עודכן

118 שנים ריאל מדריד קיימת, אך רק אמש (ראשון) אוהדיה נאלצו לחזות במשחק היסטורי בו קבוצתם ספגה 4:1 במאסטייה מול ולנסיה במשחק נדיר בו בפעם הראשונה נשרקו לחובת הבלאנקוס שלושה פנדלים, במסגרת הליגה הספרדית. בצד השני, גיבור הערב, קרלוס סולר עשה היסטוריה כשהפך לשחקן הראשון בליגה הספרדית, שכובש שלושער מפנדלים בלבד.

הבלאנקוס, שהתקשו לתפקד ללא קאסמירו שאובחן כחיובי לקורונה, נראו מבולבלים לאורך 90 הדקות ונענשו בגדול על שלוש טעויות שביצעו ברחבת ה-16 שלהם, שלא נדבר על שער עצמי הזוי של רפאל וראן (43), שגרם לתחילת הדכדוך על סף הירידה להפסקה.

גם בכלי התקשורת בספרד, לא הבינו מה עבר על האלופה הספרדית. "קומדיה של טעויות", נמרחה הכותרת ב"מארקה" שם גם נמתחה ביקורת על תפקודו של זידאן. "השערים שריאל מדריד ספגה הגיעו מחוסר מזל אבל למאמן ריאל יש בעיות עם בחירת ההרכב שלו. העקשנות והאגו שלו משחקים לאחרונה תפקיד מיותר בשיקולים המקצועיים..".

בסיום, המאמן זינדין זידאן לקח אחריות על המשחק ההזוי של חניכיו: “התחלנו את המשחק בצורה טובה לכן התבוסה הזאת כל כך כואבת לנו. אחרי השוויון הכל קרה לנו. האחריות היא שלי בגלל שאני המאמן ואני אחראי למצוא את התשובות. אני לא יכול להצדיק את מה שקרה. לספוג שלושה פנדלים, זה היה כבר יותר מדי עבורנו. אי אפשר להבין את המשחק שלנו, בכל מקרה על ההרכב שבחרתי – אני לא מתחרט".

מרסלו. התקשורת גם לא ריחמה עליו // צילום: רויטרס
מרסלו. התקשורת גם לא ריחמה עליו // צילום: רויטרס

גם השוער טיבו קורטואה, התקשה להבין מה עבר על ריאל במאסטייה: “הם לא יצרו מצבים חוץ מהפנדלים ופשוט היה לנו מזל רע. אני לא יודע למה השופט שרק לבעיטה חוזרת בפנדל. באמת שאין לי מושג. נכון שאנחנו העונה יותר פגיעים, אבל עכשיו צריך להשאיר את המשחק מאחורינו, הליגה עוד מספיק ארוכה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...