"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גביע: ניצחון דרמטי להפועל ת"א

האדומים נראו רע ופיגרו בשלבים גדולים של המשחק אבל גברו 74:75 על הפועל ר"ג • גם גלבוע/גליל, הפועל חיפה והרצליה בשלב הבא

,עודכן
צילום: עודד קרני // שחקני הפועל חוגגים, הערב בר"ג

הפועל תל אביב לא נראית טוב בפתיחת העונה. באירופה היא הובסה, גם בבלקנית היא לא הרשימה ולפני כמה ימים גם הובסה במשחק אימון בבאר שבע, הערב (חמישי) היא ניצחה בקושי 74:75 את הפועל רמת גן לאחר דרמה גדולה במסגרת הסיבוב הראשון בגביע המדינה, כשלושה ימים בלבד לפני שהיא עורכת את משחקה הראשון בליגה.

האדומים נראו רע מאוד וגם פיגרו בשלבים גדולים של המשחק עד שרג'י אפשואו קלע סל ניצחון 4.7 שניות לסיום. בר טימור שפורח מאז החזרה לקבוצה, הצטיין עם 25 נקודות. ג'רמי קומבס בלט עם 24 אצל המפסידה.

במשחקים הנוספים קבוצות ליגת העל הביסו ללא קושי את יריבותיהן מהליגה הלאומית. הפועל גלבוע/גליל טיילה עם 66:87 על אליצור יבנה שנחשבת לאחת הפייבוריטיות לעלייה, הפועל חיפה המשיכה את המומנטום הטוב ופירקה 64:84 את הפועל גליל עליון ובני הרצליה ניצחה 58:83 את עירוני רעננה בדרבי של השרון.

הסיבוב יושלם עם משחקיהן של מכבי אשדוד מול מכבי תל אביב (9.11) ומכבי הוד השרון נגד הפועל חולון (19.11).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר