"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גל שני באירופה: איטליה בדרך לסגר לילי
נתוני התחלואה הגבוהים במדינה הביאו את השלטונות ברומא לשקול הגבלות משמעותיות במלחמה בנגיף הקורונה • מחלוקת בממשלה על שעת תחילת הסגר
ראש ממשלת איטליה ג'וזפה קונטה // צילום: אי.אף.פי // פניית פרסה במדיניות. ראש ממשלת איטליה ג'וזפה קונטה

גל שני באירופה: איטליה בדרך לסגר לילי

נתוני התחלואה הגבוהים במדינה הביאו את השלטונות ברומא לשקול הגבלות משמעותיות במלחמה בנגיף הקורונה • מחלוקת בממשלה על שעת תחילת הסגר

נטע בר
, עודכן

איטליה חוזרת לימים האפלים של הגל הראשון?ראש ממשלת איטליה, ג'וזפה קונטי, הודיע היום (שני) לכלי התקשורת במדינה כי בכוונתו להכריז על עוצר לילי במדינה, זאת לאחרזינוק חד בשיעור הנדבקיםבנגיף הקורונה.

אתמול נרשמו באיטליה יותר מ-29,000 נדבקים חדשים, לאחר שביום שבת נשבר שיא הנדבקים במדינה כש-31,798 בני אדם נדבקו בנגיף, שיא של הדבקה במדינה שסבלהמעשרות אלפי מתיםבמהלך הגל הראשון בחודשי האביב.

בעוד ראש הממשלה קונטה מתכנן סגר לילי שיתחיל מהשעה תשע בערב, חברים בקואליציה של ראש הממשלה מתנגדים למהלך ודורשים להחיל את הסגר משעה מאוחרת יותר. בבירה רומא, מוקד ההדבקה של הגל השני במדינה, צפוי הסגר להיכנס לתוקפו כבר בימים הקרובים.

ראש הממשלה קונטה עשוי לקבל החלטה בנושא הסגר עוד היום, זאת למרות אי ההסכמה בממשלה על הנוסח הנכון של המגבלות המתוכננות. הגבלות אחרות,שכבר אושרו על ידי הממשלהברומא כוללות איסור על מעבר של תושבים בין אזורים, סגירה של מרכזי קניות בסופי השבוע וסגרים מקומיים במוקדי ההדבקה.

מדובר בפניית פרסה במדיניות של קונטה, שביקש עד כה להימנע מסגר בשל הנזק הכלכלי הגדול שנגרם לאיטליה, מדינה הנמצאת במשבר כלכלי עוד לפני התפרצות הקורונה, במהלך הגל הראשון במדינה בחודשי מרץ ואפריל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...