"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

על גלידת קורנפלקס ודעות קדומות

בר דגני הבוקר "לולו אנד קו" נפתח באוגוסט ונהנה מתורות ענק עד הסגר, אותו ניצלו בעליו להמצאת מוצר "עובר משלוח" • האם הוא באמת כזה?

,עודכן
הגלידה החדשה והמסקרנת של "לולו אנד קו" // צילום: ספיר קוסא // הגלידה החדשה והמסקרנת של "לולו אנד קו"

עם ישראל הפך למפונק בגלידות ואנחנו ממש לא חושבים שזה דבר רע. בתקופה שעוד יכולנו לטוס בחופשיות שמענו ישראלים רבים שחזרו מאיטליה, בירת הגלידות, ואמרו בלי להתבייש את המשפט "הגלידות בארץ היו לי טעימות יותר" (ואותו דבר הקפה, אבל זה כבר לכתבה אחרת).

הסיבה היא השדרוג הדי מדהים שעברו הגלידריות בארץ בשנים האחרונות, בראשן כמובן אניטה,שאפילו יצאה מגבולות הארץ. המעבר למשלוחים גם כן עשה טוב לענף והפך אותו לנגיש יותר, כי אנשים תמיד יעדיפו להזמין קילו אניטה, בוזה או ארטה בוולט מאשר לקנות בן אנד ג'ריס בסופר הקרוב.

אז כמו שאמרנו, קשה לאתגר את החך הקינוחי של הסועד הישראלי, ש"סובל" מטרנדים שמתחלפים יותר מדי מהר או הופכים לחרושים מדי. כן, עוגיות שוקולד צ'יפס, אני מדבר אליכן. מי שמצליח להמציא את עצמו מחדש ולהפוך לפופולארי, במיוחד בתקופה הזו, הרוויח ובענק, מי שלא - לא נעים אבל לא נורא.

צילום: משה בן שמחון

לפני הטעימה, הגלידה החדשה של בר דגני הבוקר"לולו אנד קו"עשתה דווקא סימנים של מוצר שהולך לאכזב. סוג של מוצר שנוצר בלית ברירה על ידי מקום שקיים פחות מחצי שנה ורצה בסך הכל להצליח לשרוד בתקופה שבה המון אחרים נופלים. עם זאת, למה שאפקפק במוח של מקום שמהדקה הראשונה שנפתח נהנה מתור ארוך שהשתרך לכל אורך שדרות רוטשילד?

בעלי המקום, בראשם איש העסקים ובוגר "האח הגדול", עומרי בן נתן, סגרו אותו לפעילות למשך מספר שבועות עד שסיימו לפתח מוצר שהיה מספיק ראוי בעיניהם כדי להימכר במשלוח. מהמחשבה הזו יצא חידוש קולינרי מרענן במיוחד של גלידת שמנת וניל איכותית בשילוב דגני בוקר בשלל סוגים, שאפשר לקחת הביתה או לאכול על הספסל ברוטשילד הסמוך.

הגלידה החדשה והמסקרנת של "לולו אנד קו" // צילום: ספיר קוסא
הגלידה החדשה והמסקרנת של "לולו אנד קו" // צילום: ספיר קוסא

לצד הגלידה ה"רגילה", יצרו בלולו גלידות מיוחדות העשויות מדגני בוקר בטעמים לא לגמרי שגרתיים, ביניהם: קפטן קראנץ', ריזס פאף, כריות, פרוסטיס, אוראו, צ'יריוס והטעם המוצלח ביותר בפער, לטעמי, החלב של הקורנפלקס. בין כל מגוון הטעמים בטוח ישנם טעמים מוצלחים יותר ופחות, זה כבר עניין של הטעם האישי שלכם בקורנפלקס, אם קיים, אבל החשוב ביותר הוא שהליבה, כלומר גלידת השמנת וניל, נורא טעימה.

לכל אלו, אפשר למנות עוד יתרון משמעותי של לולו, העובדה שאין לה מתחרים בארץ, כרגע לפחות. לא נפתחו ברי סריאלס נוספים עד כה בישראל, שזו בשורה נהדרת עבורם ובכל זאת משמח לראות שלא נשארו שם שאננים. להבדיל משוק ברי דגני הבוקר בו לולו בודדה, שוק הגלידות אליו היא מנסה להיכנס הוא מרובה מתחרים, אכזר ומסוכן הרבה יותר, על פניו, נראה שהגלידה החדשה תעשה את העבודה ותעזור להם לצלוח את החורף.

לולו אנד קו // צילום: יהונתן בן חיים
לולו אנד קו // צילום: יהונתן בן חיים

לולו אנד קו, רוטשילד 37 תל אביב

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר