"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כחול לבן במתקפה: "הליכוד תוקע רפורמות"
שרים וחברי כנסת מכחול לבן יצאו בקמפיין נגד שותפתם לקואליציה: "דורשים ממשלה מתפקדת" • בליכוד הגיבו: "בממשלת אחדות חייבים לעבוד יחד ובהסכמה"
ראשי כחול לבן: בני גנץ וגבי אשכנזי // צילום: אורן בן חקון // ראשי כחול לבן: בני גנץ וגבי אשכנזי

כחול לבן במתקפה: "הליכוד תוקע רפורמות"

שרים וחברי כנסת מכחול לבן יצאו בקמפיין נגד שותפתם לקואליציה: "דורשים ממשלה מתפקדת" • בליכוד הגיבו: "בממשלת אחדות חייבים לעבוד יחד ובהסכמה"

דניאל רוט-אבנרי
, עודכן

סדקים בקואליציה:בכחול לבן יצאו הערב (חמישי) בקמפיין: "להעביר תקציב 2021, דורשים ממשלה מתפקדת". כל אחד מחברי הסיעה כחול לבן נדרש להדהד את המסר מכיוונו. בהודעה מטעם המפלגה פורסמה תמונה של מליאת הכנסת ועליה כיתוב בצבע אדום: "הליכוד תוקע גם הצעת חוק זו".

קמפיין כחול לבן
קמפיין כחול לבן

ח"כ הילה שי-וזאן כתבה בציוץ בחשבון הטוויטר שלה: "בגלל התעקשויות קטנוניות של הליכוד, ועדת שרים לחקיקה לא התכנסה מזה חודשיים עד השבוע. בלי הועדה אין חקיקה - ככה פשוט. כבר חודשיים שאני נאבקת להעביר בוועדה את החוק להחזרת המקדמות לזוגות שהתחתנו בקורונה. מעבירים תקציב 2021 עכשיו. דורשים ממשלה מתפקדת".

ברוח דברים אלה תקפו חברי כנסת ושרים אחרים מכחול לבן את אי העברת התקציב ע"י הליכוד. שר החקלאות אלון שוסטר ציין כי ‏שנת השמיטה מתקרבת ומשרד החקלאות צריך להכין את השטח: "אנחנו רוצים לאפשר לחקלאים להשבית את הקרקע, ולמגזר החרדי והציוני-דתי לאכול מזון טרי. זה מחייב עבודת היערכות של כל ענף החקלאות. זה מחייב תקציב. זה מחייב ממשלה מתפקדת".

יו"ר סיעת כחול לבן ח"כ איתן גינזבורג אמר:: "‏כל החקיקה תקועה. ועדת השרים לחקיקה לא מתכנסת כי הליכוד מסרב .למשל חוק שהגשתי על איזור תיירות ירוק, שיאפשר למקומות כמו אילת לפעול בשגרת קורונה, שמוסכם על המשרדים הרלוונטיים ושברור שצריך לעבור, לא עולה לדיון בגלל שטיקים של דודי אמסלם. ועדת השרים חייבת להתכנס".

מהליכוד נמסר על קמפיין כחול לבן: "ראש הממשלה נתניהו נלחם על כך ששיעור התחלואה בישראל יישאר נמוך, בזמן שערים רבות באירופה נכנסות לסגר שני. בממשלת אחדות חייבים לעבוד יחד בהסכמה כדי לקדם חוקים. במקום להגיע להסכמות ובזמן שאנו נלחמים בקורונה, כחול לבן מעדיפה לצערנו לנהל קמפיין פוליטי במקום לסייע לאזרחי ישראל. הליכוד קורא לכחול לבן לחזור מייד לאחדות ולעבודה משותפת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...