אין משהו שאנחנו יותר אוהבים מלספר סיפורים כמו זה שתשמעו פה. כזה שמדבר על חברי ילדות שהתפתחו בדרכים מקבילות עד שלבסוף אותן דרכים מקבילות נפגשו והביאו ליצירת עסק מצליח שמייצר אוכל טעים. אז אחרי שעשינו לכם ספוילר כללי על הכתבה, הגיע הזמן גם להכיר את כוכבי הסיפור.
ינון דמארי וסיון גולן, בני 32 ותושבי ראשון לציון, הם חברי ילדות ובעיקר חובבי קולינריה. כל אחד מהם עבר דרך שונה בעולם הקולינריה: ינון בתחום למעלה מ-16 שנים, למד במכללת תדמור ועבד צמוד לכמה מהשפים המובילים בישראל. סיון נמשך מגיל צעיר לתורת עישון ויישון בשרים, חקר את כל השיטות והתעסק בנושא בגדר תחביב בלבד. מכאן, כשהגיע הזמן, החיבור בין השניים היה מתבקש וטבעי, והם הקימו את "סינרס"- העסק המשותף שבו הם מייצרים ומשווקים נקניקיות בוטיק בעבודת יד ומוצרי בשר פרימיום, כשרים ומותאמים לחך הישראלי.
טעמנו ארבעה סוגים מהנקניקיות המדוברות, ולא נלאה אתכם בתיאורים מיותרים. הכל טעים, אפילו יותר. הנקניקיות מגיעות עם הוראות מאוד ברורות להכנה כדי שחלילה לא תהרסו אותם ותחוו חוויה לא טובה עם המוצרים. ניתן להכין אותם על מחבת, פסים, בתנור, בנינג'ה גריל, על המנגל, כל דרך אפשרית ולכל אחת הסבר אחר.
.jpg)
אוהבי החריף ימצאו פה מנות שקולעות בול לטעמם וכך גם מתנגדי החריף. בחלק מהנקניקיות התיבול גס מאוד, אבל הבשר איכותי מספיק בשביל לשכוח מזה. בחנות ובאתר תמצאו גם את "נקניקיית לואיג'י" שמתאימה לילדים וכוללת עשבי תיבול ועגבניות מיובושת.
"הרצון שלנו לייצר מוצרי בשר ונקניקיות ספציפית נבע מתוך אהבה לחומרי הגלם האיכותיים והתבלינים הנלווים", מספרים השניים, שמגדירים את עצמם כפרקציונסטים, אולי מדי, אשר מעניקים המון תשומת לב, אהבה, מחשבה והקפדה לכל מאכל ומאכל שהם מייצרים במו ידיהם.
.jpg)
גם עבור השניים, משבר הקורונה היה נקודת מפנה. "לפני שפרץ הנגיף היינו אמורים להתחיל לייצא ולשווק למסעדות שף ואולמות איכותיים את המוצרים שלנו. כמו כולם, גם אנחנו יצאנו לחל"ת בקורונה, אבל זו הייתה ברכה עבורנו. החלטנו לקפוץ מדרגה ביחד עם העסק, לאזן טעמים, לשפץ, למתג מחדש ולעשות הכל למען העסק. עכשיו אנחנו עם המגזר הפרטי, מתמקדים במשלוחים וטייק אוואי, בהתאם למותר בחוק באותו רגע".
כשנשאלים השניים מהי "מנת הדגל" שלהם, הם דווקא מתקשים לענות. "אין לנו אחת כזאת, זה כמו לבחור את הילד הכי מוצלח. כל המוצרים הם ילדים שלנו, אבל אנחנו תמיד מעדיפים את המוצרים שמכילים מעי טבעי כי הם 100% עבודת יד". החלום של השניים הוא פשוט, והאמת שלא נראה שיש סיבה שהם לא יגשימו אותו: "אנחנו רוצים להקים מפעל לייצור נקניקיות משלנו. השאיפה היא שבכל מקרר בישראל ניתן יהיה למצוא מוצרים שלנו".
סינרס, שנקין 19 ראשון לציון
ליצירת קשר: 0584003055 / 0584003077 / https://www.sinnersmeat.com/
פייסבוק: https://www.facebook.com/Sinnersmeat/
אינסטגרם: https://www.instagram.com/sinners_meat/
.jpg)