"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הוארך מעצרו של הבכיר במד"א החשוד בזיוף בדיקות
ביהמ"ש השלום בי-ם האריך את מעצרו של עובד מד"א, המעורב בביצוע בדיקות קורונה פיראטיות • המשטרה ביקשה עיכוב ביצוע לשחרור שני חשודים נוספים
בדיקת קורונה // צילום ארכיון: אורן בן חקון // בדיקת קורונה

הוארך מעצרו של הבכיר במד"א החשוד בזיוף בדיקות

ביהמ"ש השלום בי-ם האריך את מעצרו של עובד מד"א, המעורב בביצוע בדיקות קורונה פיראטיות • המשטרה ביקשה עיכוב ביצוע לשחרור שני חשודים נוספים

אפרת פורשר
, עודכן

בית משפט השלום בירושלים האריך היום (שישי) בארבעה ימים את מעצרו של הבכיר במד"א, החשודבפרשת בדיקות הקורונה המזוייפות.

חשוד נוסף בפרשה שוחרר בהסכמה, ובעקבות החלטת בית המשפט לשחרר עוד שני חשודים, ביקשה המשטרה עיכוב ביצוע. מהמשטרה נמסר: "החקירה נמשכת במטרה להגיע לחקר האמת ולמצות את הדין עם כלל המעורבים".

כזכור, ביום שלישי עצרה המשטרה חמישה מתנדבי מד"א בחשד לביצוע בדיקות קורונה פיראטיות ברחבי הארץ, עבורן הם גבו כספים בסכומים המוערכים בעשרות אלפי שקלים אותם גרפו לכיסם.

היחידה המרכזית של מחוז ירושלים פתחה בחקירה סמויה לאחר שהתקבל דיווח מהנהלת מד"א על אודות המקרה. בהמשך לכך חשפו חוקרי המשטרה את שיטת הפעולה שבה מעורבים חשודים נוספים, בהם מתנדבים נוספים ובעלי מעבדות בישראל וברמאללה.

עוד עלה מהחקירה כי החשודים הגיעו למקומות שונים בארץ, ביניהם נתב"ג, במטרה לבצע בדיקות קורונה. חלקן על פי החשד בוצעו באופן כזה שתוצאותיהן ייצאו שליליות כדי ש"הלקוחות" יוכלו להיכנס ולצאת מהמדינה כאוות נפשם, תוך הצגת התשובות שסופקו להם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...