"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"מתגעגע לקהל": סקעת יופיע מול במה ריקה
הראל סקעת אמור היה להופיע הערב בפארק הירקון בפני אלף איש אבל אז הגיע הסגר. הפארק יהיה ריק, וההופעה תשודר בטלוויזיה • "להופיע במקום ריק זה לא הדבר הכי כיף בעולם", הוא אומר
צילום: גדעון מרקוביץ' // הראל סקעת

"מתגעגע לקהל": סקעת יופיע מול במה ריקה

הראל סקעת אמור היה להופיע הערב בפארק הירקון בפני אלף איש אבל אז הגיע הסגר. הפארק יהיה ריק, וההופעה תשודר בטלוויזיה • "להופיע במקום ריק זה לא הדבר הכי כיף בעולם", הוא אומר

מאיה כהן
, עודכן

הראל סקעתיעלה היום בערב (רביעי) על במה בפארק הירקון ויופיע בפני פארק ריק. זה אמור היה להיות מופע חגיגי בפני 1,000 איש, במתחם הופעות מיוחד שהקימה בגני יהושע קבוצת זאפה בהתאם להנחיות התו הסגול ומגבלות הקורונה.

אבל אחרי שתי הופעות במתחם, של עידן רייכל ושל עידן חביב, הגיע הסגר. בזאפה החליטו לא לוותר, ויחד עם קשת 12 החזירו את "זאפה לייב" - הופעות חיות שיתקיימו מדי לילה במתחם ההופעות בפארק וישודרו בקשת 12.

במופע, שישודר הלילה ב-23:30 בקשת 12, יארח סקעת את אניה בוקשטיין, שאיתה הוציא לאחרונה את הדואט "כל היום", ואת זוהר זכרוב, זוכה "בית ספר למוזיקה", שסקעת הבטיח לכתוב לו שיר.

סקעת מתגעגע לקהל אבל שמח על הזכות להופיע, גם אם זה דרך מסך הטלוויזיה. "אני משתדל להזיז את הבאסה ולהבין שאנחנו מתמודדים עם משהו הרבה יותר גדול וכלל עולמי. זה טיפה עוזר", הוא מסביר בחיוך. "להופיע במקום ריק זה לא הדבר הכי כיף בעולם, עשיתי את זה גם בגל הראשון בזאפה לייב, ואני זוכר שהייתי בהלם. חשבנו שייקח כמה חודשים וזה יעבור, ופתאום אנחנו עושים את זה שוב. עושים את מה שאפשר. אני מאמין שזה חשוב מאוד לתת לקהל בבית מוזיקה ואסקפיזם".

הצלחת ליצור בתקופת הקורונה ואפילו הוצאת סינגלים חדשים.

"אני כל הזמן עובד ומקליט. ברור, התפנה לי המון זמן", הוא צוחק. "הוצאתי בתקופת הקורונה את הדואט עם אניה וגם עם זוהר, ולשמחתי, שניהם מאוד מצליחים. בכל רגע שאני לא מבלה עם הילד שלי, אני משדל לעבוד וליצור. מבחינתי זו נקודה של אור בתקופה הזאת. אני אופטימיסט מטבעי, ואני זורם עם הסיטואציה. אם זה מופעים מצולמים בלי קהל, מופעים בזום, מופעי חצר בבתים. אנחנו מוצאים ממד מוזיקלי חדש ומעניין. מובן שיש געגוע לקהל, אבל מה שקורה עכשיו אלה חוויות מאוד מעניינות שנזכור כל החיים".

לפחות הקורונה עשתה טוב לאבהות.

"התפנה לי המון זמן להיות עם ארי, ואני חייב להודות שזו ממש מתנה מבחינתי. אני מבלה איתו כל כך הרבה זמן, רואה אותו מתפתח, לומד ממנו ומלמד אותו. יש לנו המון זמן איכות וזה שווה הכל. במובן הזה אני ממש מודה על הקורונה. זה לא משהו שיכול היה לקרות במציאות רגילה".

עולם התרבות לא מראה כרגע סימני חזרה לשגרה.

"אני חלק ממשפחת תעשיית המוזיקה בישראל ואני דואג לחברי המשפחה הזו. אני זועק את הזעקה שלנו, משום שאנחנו אחד הסקטורים שהכי לא מתייחסים אליו בטיפול הכלכלי. זה חייב להשתנות. אולי הקורונה זו הזדמנות לשנות את התפיסה של הממשלה לגבי תעשיית המוזיקה. זה לא סתם תחביב, וצריך לדאוג לאנשי התעשייה הזו בדיוק כמו לכולם".

בן הזוג שלך, עידן רול, הוא חבר כנסת ממפלגת יש עתיד. הפוליטיקה נכנסת הביתה?

"אנחנו במשבר אמון מאוד גדול מול הפוליטיקאים, ובצדק, אני חושב שהעם יותר בוגר מהפוליטיקאים, ואני סומך על עם ישראל שיידע לצאת מזה וישים את ההסתה והשיסוי בצד. מדינת ישראל תהיה גם אחרי הקורונה. במדינת ישראל רוב הישראלים מדברים על פוליטיקה, כי אלה החיים שלנו, אז אצלי בבית זה טיפה יותר, כי עידן הוא חבר כנסת. אני מאוד מעריך את מה שהוא עושה ומוריד בפניו את הכובע על הדאגה שיש לו לכל כך הרבה אנשים. אני שמח שיש אנשים כמוהו בפוליטיקה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...