"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"מזמין את העולם לראות שנתניהו שיקר"
מזכ"ל חיזבאללה הגיב לדברי רה"מ בעצרת האו"ם, לפיהם הארגון מחזיק מחסן טילים ליד מפעל גז בביירות • איים: "נראה מה יקרה בגבול עם ישראל בימים הקרובים"
"נתניהו פועל פעם אחר פעם להסית נגדנו". נסראללה // צילום: אי. פי. איי // "נתניהו פועל פעם אחר פעם להסית נגדנו". נסראללה

"מזמין את העולם לראות שנתניהו שיקר"

מזכ"ל חיזבאללה הגיב לדברי רה"מ בעצרת האו"ם, לפיהם הארגון מחזיק מחסן טילים ליד מפעל גז בביירות • איים: "נראה מה יקרה בגבול עם ישראל בימים הקרובים"

דניאל סיריוטי
, עודכן

מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה הגיב הערב (שלישי) לדברי ראש הממשלה בנימין נתניהו בעצרת באו"ם. בנאום שהועבר בערוץ הטלוויזיה של בארגון אל מנאר הכחיש נסראללה את הדברים וטען כי מדובר בשקר. "נתניהו כהרגלו משקר. אני מזמין את התקשורת לבקר במתקן שעליו דיבר נתניהווטען שיש בו טילים, כדי שהעולם יוכל לראות שנתניהו שיקר".

כאמור, נתניהו חשף בנאום שנשא מוקדם יותר כי ארגון הטרור חיזבאללה מחזיק מחסן טילים ליד מפעל גז בביירות. תמונות שהציג ראש הממשלה חושפות את המפעל עצמו, ומראות כי הוא נמצא בלב שכונות מגורים.

"נתניהו פועל פעם אחר פעם להסית נגדנו. הוא מציג מפות ותצלומים, ומנסה לקשור בין חיזבאללה לפיצוץ שהיה בביירות", אמר נסראללה ואיים "לראשונה, חיילי צבא הכיבוש הציוני לא מעזים לנוע בגבול בין לבנון לבין ישראל. נראה מה יקרה בימים ובשבועות הקרובים בגבול עם ישראל".

"נתניהו פועל פעם אחר פעם להסית נגדנו". נסראללה // צילום: אי. פי. איי
"נתניהו פועל פעם אחר פעם להסית נגדנו". נסראללה // צילום: אי. פי. איי

מהלך הנאום שנשא נתניהו, הוא הציג מפה ואמר: "כאן עלול להתרחש הפיצוץ הבא. זאת שכונת ג'נאח בביירות, היא צמודה לנמל התעופה הבינלאומי, וכאן מחזיק חיזבאללה מחסן נשק סודי. המחסן הזה ממוקם בסמוך לחברת גז, אלה מיכלי גז, בדיוק כאן. זה נמצא במרחק מטרים ספורים מתחנת דלק ו-50 מטרים מחברת גז. כאן יש משאיות גז נוספות. וכל זה נמצא במרכז מגורים אזרחי, ובתים אזרחיים".

עוד התריע נתניהו מפני איראן ויצא נגד הסכם הגרעין בטענה שהוא זה שגרם לטהרן להתקדם לעבר פצצה: "עוד מספר חודשים יהיה לאיראן מספיק אורניום מועשר כדי לייצר שתי פצצות גרעיניות. איראן עובדת עכשיו על פיתוח דור חדש של צנטריפוגות, ה-IR9, שיכפיל את יכולות ההעשרה שלה פי 50".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...