"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גמזו: "המלצתי אחרת, אך מכבד את ההחלטה על סגר כללי"

ממונה הקורונה אמר כי אם הממשלה הודיעה על סגירה כל כך הרמטית, נראה שהיקף התחלואה רחב באמת • הוסיף: "כאשר סוגרים יותר - זה עוצר יותר"

,עודכן
פרופ' גמזו אמר כי הוא מכבד את החלטת הממשלה // צילום: לע"מ // פרופ' גמזו אמר כי הוא מכבד את החלטת הממשלה

בעקבות ההחלטה עלסגר כללי נוסף,אמר היום (חמישי) הממונה על הקורונה פרופ' גמזו כי מדובר במסר לציבור, שכן אם הממשלה החליטה על סגירה כל כך הרמטית, כנראה שתחלואת הקורונה באמת בהיקף רחב.

ממונה הקורונה ציין לקראת ביקורו בשכונות בירושלים כי הוא מכבד את החלטת הממשלה, אף על פי שהמלצתו להסתפק בהידוק הסגר ולא בסגירת כל המדינה, לא התקבלה.

פרופ' גמזו הוסיף: "מבחינת עצירת התחלואה, ברור שכאשר סוגרים יותר - זה עוצר יותר. המחיר הכלכלי הוא עצום, סמכותה של הממשלה לקבל החלטה כזו והיא קיבלה אותה בכובד ראש. ואם החליטו לסגור יותר אז בסדר, אנחנו נלך עם זה. זה יעזור לעצור את התחלואה".

"אני לא אגיד שהתחלואה לא מדאיגה, היא מאוד מדאיגה", הבהיר הממונה, "היה אפשר אולי לסגור פחות אבל זה בסדר שהממשלה החליטה כך". בתוך כך, במהלך ביקור בשכונות ערביות בצפון-מזרח ירושלים, גמזו הביע דאגה כי ההקפדה על ההנחיות מתבצעת באופן חלקי בלבד, דווקא במקום כמו שועאפט שבו יש נתוני תחלואה גבוהים.

כזכור, בשל העלייה המדאיגה בתחלואת הקורונה בישראל ולאחר דיון ממושך, הממשלה החליטה על סגר כללי שיחל מחר בשעה 14:00, למשך שבועיים עם אפשרות להארכה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר