"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גנץ: "יוצא לפגישות ביטחוניות חשובות מאוד"

על רקע עסקת ה-F35 לאמירויות, שר הביטחון בני גנץ מסר הצהרה קצרה לפני המראתו לביקור הבזק בן היממה בארה"ב • ייפגש עם מזכיר ההגנה מארק אספר • ב"ישראל היום" פורסמה לאחרונה "רשימת הבקשות" הישראלית מארה"ב

,עודכן
גנץ לפני המראתו לארה"ב // גנץ לפני המראתו לארה"ב

שר הביטחון בני גנץ המריא אמש (שני) לביקור בזק של 24 שעות בארה"ב שם ייפגש עם מזכיר ההגנה מארק אספר. לפני ההמראה אמר גנץ: "אני יוצא לארה"ב לסדרה של פגישות ביטחוניות חשובות מאוד לעתידה הביטחוני של ישראל. אפגש מחר עם מזכיר ההגנה האמריקני ועם עמיתיו. נדון בהמשך המאבק מול איראן, והמשך הבטחת העליונות הביטחונית של מדינת ישראל".

הפגישות נערכות על רקע עסקת מכירת מטוסי ה-F35 של ארה"ב לאיחוד האמירויות.לפני כשבוע וחצי פורסמה ב"ישראל היום""רשימת הבקשות" שמכינה ישראל לארה"ב, שמטרתה להבטיח את שמירת היתרון האיכותי של ישראל באזור.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

גנץ התייחס לעסקת ה-F35 המתהווה בשבוע שעברבתדרוך לעיתונאים שערך, ואמר: "זו זכות אמריקנית להחליט למי הם מוכרים מה, זו לא זכות ישראלית שאומרת למי ארצות הברית תמכור. יש לנו ערוצי עבודה שתכליתם להבטיח את היתרון האיכותי הישראלי, וזה יכול אולי להתחבר גם לעסקאות נשק שאנחנו נקבל. השאלות בנושא תהיינה רלוונטיות בחודשים הקרובים".

עוד אמר שר הביטחון: "אנחנו נכנסים לעסקאות המשך להרחבת צי ה-F35 הישראלי, חידוש מערך המסוקים ועוד. אני מנהל את הנושא הזה בציר המקצועי, המסע הזה עוד לפנינו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר