"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נעדר בן 80 שב למשפחתו בתזמון מדהים
הארי הארווי הבריטי טייל עם בני משפחתו, כשנעלם במהלך סופת ברד • צלמת איתרה אותו במקרה, והסיעה אותו למשפחתו – שבדיוק ערכה מסיבת עיתונאים בה קראה לעזרה באיתורו
הארווי לאחר שהתאחד עם בני משפחתו // צילום: Facebook/Tan Hill Inn // הארווי לאחר שהתאחד עם בני משפחתו

נעדר בן 80 שב למשפחתו בתזמון מדהים

הארי הארווי הבריטי טייל עם בני משפחתו, כשנעלם במהלך סופת ברד • צלמת איתרה אותו במקרה, והסיעה אותו למשפחתו – שבדיוק ערכה מסיבת עיתונאים בה קראה לעזרה באיתורו

, עודכן

כשהארי הארווי בן ה-80, תושב העיר טינמאות' שבצפון בריטניה, נעדר לאחר שיצא לטייל בטבע, בני משפחתו חששו שהנורא מכל קרה לו. כשכינסו מסיבת עיתונאים כדי לבקש את עזרת הציבור באיתורו, הם וכל הנוכחים נדהמו לראות את הארווי מצטרף אל האירוע בהפתעה מוחלטת.

הארווי יצא לטייל בפארק הלאומי יורקשייר דיילס לפני כשבועיים יחד עם בני משפחתו, כשלפתע פקדה את האזור סערת ברד חזקה, בעקבותיה הוא הופרד משאר המטיילים. משפחתו המודאגת דיווחה למשטרה על ההיעלמות, וכוחות משטרה פתחו במבצע חיפוש נרחב שכלל מאות מתנדבים וטיסות של חיל האוויר הבריטי אחר הקשיש.

במשך שלושה לילות שהארווי היה בגדר נעדר, עד שאותר על ידי צלמת חיות בר שעברה באזור. היא שמעה על היעדרותו, והופתעה לראות את הקשיש מנופף אליה בהתלהבות כשהסתובבה בשטח. הצלמת אספה את הארווי אל בני משפחתו, שבדיוק קיימו מסיבת עיתונאים בה פנו לציבור לעצור להם למצוא אותו.

"לא דאגתי". הארווי לאחר שהתאחד עם בני משפחתו // צילום: Facebook/Tan Hill Inn
"לא דאגתי". הארווי לאחר שהתאחד עם בני משפחתו // צילום: Facebook/Tan Hill Inn

לאחר האיחוד המרגש עם בני משפחתו, סיפר הקשיש כי הוא כלל לא נלחץ כשהופרד משאר חברי הקבוצה איתה טייל. "נפלתי לנחל וחבשתי את עצמי, אבל מעבר לזה לא דאגתי כי היה לי אוכל ואת כל הציוד הדרוש כדי לא להתקרר", סיפר. "ראיתי כל מיני אנשים על ההרים הסמוכים אליי, אבל בכלל לא חשבתי שהם מחפשים אחריי. פשוט התנהלתי לפי תוכנית שהכנתי מראש למקרה כזה".

המפקח מארק ג'י, שניהל את החיפושים אחר הארווי, אמר כי "מדובר בחדשות נפלאות של ממש". הוא הודה למתנדבים הרבים שהשתתפו בחיפושים, ולא שכח להודות גם לטבע: "צריך להודות לו על כך ששמר על הארווי בשלום".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...